Busebicerr Kızlar merhaba Kızımın kıyafetlerini yıkacağım ama bir kaç yer de kurutma makinasında kıyafetlerin çektiği söyleniyor hassas programında kurutup çekmeyen de varmış çeken de siz attınız mı kurutmaya fikirlerinizi bekliyorum 🌸🌸
Rabiul Busebicerr her zaman kurutmaya atıyorum çekme yaşamadım ama e bebeğin bazı kıyafetleri çekme yapabiliyor
zynpknt Busebicerr çekmeyedebilir ama ben her şeyi yenidoğan aldığım için atmadım çünkü 0-3 değil 0-1 aldığım için cesaret edemedim yarım cm bile çekse benim için riskti😂 ama 0-3 olsaydı atardım ilk zamanlar zaten büyük gelcekleri için
Tontis2025 Busebicerr valla ben kıyamadıklarımı atmadım kurutmaya ama böyle az giyilecekleri fln attım valla Battaniyesi müslinleri falan hepsini attım kurutmaya
tahamommy Rabiul ilk yıkadığınız zamanda attınız mı acaba, kimisi ilk yıkamada dışarda kurutun sonra ki yıkamalarda atın çekmez diyolar
Abilikardesli Tontis2025 benim çamaşır makinemde hijyen ekstra var 30 derece yarım saat yıkıyor. Onda yıkasam olur mu
Tontis2025 Abilikardesli evt evt sıkıntı olmaz Ben bazı kıyafetlerini uzun programa ön yıkamalı köpürtmeli falan attım 1 bucuk saat Kıyafetlere hicbisy olmuyo merak etmeyin pamuk zaten
tahamommy Abilikardesli ilk yıkamada bebek kıyafetlerini yıkamadan önce bi boş çalıştırın diyolardı benimde aklımda o kalmış
zynpknt Busebicerr 30-31 de yıkandı ütülendi ben riskten dolayı çok kalkmadım ama ona rğmen çok yoruldum kendiniz yapcaksanız en geç 30 a kadar yapın bence sonra insan ağırlaşıyor ☺️
Tontis2025 Busebicerr 26da yavas yavas basladım yıkamaya hepsini bir anda yapamyrm tek basıma oldugum icin
tahamommy Abilikardesli ayy geçmiş olsun kendi bütün kıyafetlerinizi iç çamaşırınızdan çoraplara çarşaflara kadar hergün değiştirip ütüleyin inşallah bi an önce geçer
Busebicerr Abilikardesli Çok geçmiş olsunnn bol bol kıyafet çarşaf değiştirin benimde başıma gelmişti iğrenç kokan bir losyon vermişti doktor onunla geçmişti😢
Abilikardesli tahamommy vala doğruyu söylemek gerekirse hergün kıyafet yıkıyoruz ama nevresim yıkayamıyorum. Ütüleyemiyorum. 32 haftalık olduk ağırlaştım. 4 yaş bebeyle de çok çok zor 😢
Abilikardesli Busebicerr hergün kıyafet değiştiriyoruz eşimle odayı ayırdık. Eşim losyon kullanıyor fakat ben kükürt sabunu kullanıyorum gece çok kaşınıyorum uyuyamıyorum. Pazartesi doktora çıkıcam