_ADEL_ Kızlar aranızda vedexa erken gebelik testi kullanan var mı adetim 3 gün gecikti daha önce hafif lekelenme yaşadım ama ihtimal vermedim test yaptım yanılma payı var mı
Nurci _ADEL_ acile gidip hastaymış gibi davranın ama hamilelik şüphem var derseniz yaparlar test yada özelin aciline gidip ücretle yaptıracaksınız bende 2 oğlumda böyle pembe test ile yaptım doğru çıktı ama marka hatırlamıyorum
_ADEL_ Edizhr ya iyi de bu tetsi ilk defa gördüm aldım çok da inanasim gelmiyor oğlum daha 9 aylık sezeryan doğum yaptım çok korkuyorum 🥺
Edizhr _ADEL_ kan ver canım en iyi sonuc netlesir varsada nasibinde varmis vakti saati simdiymis demekki
Selim_Alparslan Edizhr canım öğrendin mi cinsiyeti ? Ayni haftadaydik seninle 😊 bizde sali günü gideceğiz cok heyecanlıyımm
Meral_63 _ADEL_ 8 Mart’ta kürtaj oldum 8 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin ama bugün kahverengi lekelenme gibi akıntım oldu nedir nasıldır bilmiyorum ama kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı baş ağrısı dönmesi var 1 haftadır
_ADEL_ Meral_63 bende adet olacakmış gibi bir ağrım vardı sırt ağrım başkaldı öyle anladım çok geçmiş olsun
Edizhr Selim_Alparslan 12. Haftada özeldeki erkek dedi bugün özelde başka kadına gittim bacaklarını kapatmış eliylede yüzünü öyle oturuyordu iceride göremedim cinsiyetini dedi ama biz rüyalarımizda gördük erkek olduğunu Dr erkek dedi canım hayırlısı bakalım inşallah 🤲🏻🥹😍