Zeyyas 2 buçuk sene aradığım ve süpriZ bir şekilde öğrendiğim bebeğimin bugün kalbinin atmadığını öğrendim ve artık kanamamın başladığını gördüm. Yarın sabah kürtaj oluyorum. Bu 2. Gebelik 2.side kalbi duruyor ve j Kürtaj 3 yıllık evliyim nolur böyle olup çocuğu olan varsa yazar mısınız moralim çok bozuk mahvoldum😞
Teoolya Zeyyas genetik test bakıldı mı? Kalp atışı alınamaması sebebiyle kaybettim 2 kez. Meğer pıhtılaşma sorunum varmış. Şimdi hamileliği öğrenir öğrenmez iğne başlıyorlar. 1 kızım oldu.
cnrbia Zeyyas merhaba 2 ayrı arkadaşımın bu şekilde oldu. Bursa’da doktor Gürkan uncu var çok bilgili biri. Bir arkadaşım onun sayesinde 3. Gebeliğinde sorun yaşamadan bebeğini kucağına aldı diğer arkadaşımda şu an ona gidiyor. İkiside çok memnun doktor testlerin sonucunda neden düşük olduğunu bulup gerekli tedaviyi uyguluyor.
Zge12 Zeyyas canım çok üzüldüm başın sağolsun Rabbim sizi cennette buluştursun 🤲🏻 genetik test yaptırdın mı belki kan pıhtılaşman falan vardır böyle olup çocuğu olan çok var tabi Rabbim kucağını boş bırakmasın doğru zamanda hayırlısıyla evlat sahibi etsin ❤️🤲🏻
Seyma0323 İlk 8 haftalık kürtajdı, sonra oğlum doğdu ve şu an plansız bir şekilde tekrar hamileyim.. bana bir doktor dediydiki; demekki hamile kalabiliyorsun
busra05_ Başın sağolsun canım, Allah saglıklı sıhhatlı hayırlı bir evlat nasıp etsın inşallah💖 eltimde kürtaj olmustu suan ıkı tane bebişi var, Allahım sana da nasıp edecektır suan sadece kendını motıve et moralını yuksek tut🙏🏻
minismom Zeyyas kardesimin 4 dusugu var 2 kızından once 2 de kızından sonra bitane kızı var 4 yasında 2 dusukten sonra genetik testlerine bakıldı kan pıhtılasması varmıs igne kullanarak kızına kavustu kızından sonrakilerde planlı olmadıgı icin baya gec ogrendi oylelikle kaybetti cok gecmis olsun sende bi baktır universite hastanelerinde bakıyolar sanırım