HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI etkafa teşekkür ederim cevapların için bende aklımda vardı ama merak ettim orayı karnına falan bastırıyorlar mı diye
Nazsuuu HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI çevremde annem kardeşim yengem kaynanam var gerçi kaynana yardım etmez ama o yüzden rahatım
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Tatlisanne42 evet muhtemelen çok zor ve çocuktan çocuğa da değişen bir durum çocuğun uslu olacağını bilsem hemen yaparım ama ne olacak belli değil 😂
Tatlisanne42 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI aynn öyle valla 😂aksi olmayan cocukmu var canım şimdi ki çocuklara söz bile geciremiyoruz ya yapma oğlum yapma kızım ah otutupta TV izleseler veya kendi başlarına oyuncak oynasalar oda yok hemn kavgaya tutuşuyorlar birbirlerini dövme cabasinlar birine ne alırsan otekinede aynısını Alcan çok zor yani şimdiki bebeğin veya cocugun kaç aylık veya kaç yaşında canım
[silindi] Ben eğer bu bebeğimi normal doğum yaparsam aralarına 1 yaş koymayı düşünüyorum nasip olursa, ama sezaryen olursam 2 yaş koymayı düşünüyorum. Tabi bu benim planım ama Allah ne nasip eder ne zaman nasip eder bilemem hayırlısı olsun 🙏🏻
MadameHappy34 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Oğlum şuan 23 aylık ben ise 12 haftalık hamileyim,doğuma kadar oğlum 29-30 ay arası olacak. İkisi oynar kavga eder büyür gider diye düşündüm. 🫢okul dönemi arasında da çok fark olmasın diye de düşündüm her zaman. Tabi ki ilk dönem zor olacaktır ama Allah büyük.
Asilzedemom Melike_4949 rabbim isteyene versin inşallah ben istemiyorum dedim dedim başıma geldi maalesef hala kabullenmek zor malesef ama artık başımız gözümüz üstüne
defnosunannesi_ HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI 2.hamileyim aralarında 5 yaş olucak ,çocuğum uslu değil o yüzden bu kadar bekledik nromalde 3 veya 4 ideal
Mineeee14 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI ikisinin arasında 19 ay var 33+1 deyim oğlum 19 aylık nasıl olur bilmiyorum 😂