Emellll67 Arkadaşlar merhaba 25 haftalik hamileyim erken doğum riskim var sizinti şeklinde suyum geliyo şuan hastanede yatiyorum doktorlar idare etceğimiz kadar idare etcez diyolar suyum şuan tam sinirda kizlar kimin başina geldiyse yazsin lutfen
Bfhvcffesra Emellll67 çok geçmiş olsun canım ağır iş Mi yaptin böyle erken doğum dedi doktor belirtilerin nelerdi bende 26 haftalık hamileyim
Mervekara95 Emellll67 bizim öyle bir hastamız vardı 27 haftadan 35 haftaya kadar dayandı 🤔 sende ümidini kaybetme
Yasminella Emellll67 benim arkadaşımı da öyleydi suyu geliyordu sürekli senin haftalarında ama korkma 8 ayına kadar öyle tuttular bebisi şuan çok sağlıklı bi oğlu var sende hep iyiyi düşün 😍
esracbn10 Mervekara95 canim cok merak ettim sorunu neydi arkadasinizin tam olarak ve nasil basardi 35i gormeyi. bende 27+4 teyim suan rahim agzi yetmezligim var ve plasenta asagida her iki durumda cok riskliyim 35leri gormen cok zor dedi doktor korkuyorumda
Mervekara95 Emellll67 hatta suyu bitmişti akciğeri gelişmiş olan bebekler su çok azken bile yaşıyormuş o şekilde
Emellll67 Misskaynak valla biz ilk başta çis kaciryom zannetim gunde 20 tane camasir degisiyodum doktorumda ole zanneti ultrodyonda anlasildi suyumun azaldigini
Kurall Emellll67 suyun sızıntı yaptığını nasıl anladınız başka ne gibi şikayetlerinizi vardi Rabbim yardımcınız olsun vaktiyle sağlıklı doğum nasıp etsin inşallah
Misskaynak Emellll67 bnde de bazen akintiyla birlikte fos diye su gelio yani gunluk ped baya ip islak oluyo korktum simdi
Deletedmom541 Misskaynak bendede oyleydi odum kopmustu hatta tuvalette oyle foss diye akinca hemen doktora gittim ve infection oldugundan soylemisti cok sukur suyumda sikinti ykktu ilac yazdi ve gecti
Mom89 Emellll67 25+3 doğum.yaptim 3 ay kuveste kaldı çok şükür 4 aydir evdeyiz bi kaç rahatsızlığı var sadece 3 ay 17 gunluk oldu bile
Esba2019 Mom89 merhaba benimde riskim var şuanda 24+1 haftalığım. Bebeğiniz kaç gr doğdu? Bende korkuyorum doğar diye. Bir de belirtileriniz nelerdir erken doğum belirtisi
eljid Emellll67 benm cnm 29 haftalıkken oldu sızıntı halindeydi ve o gün doğurdum çok sukur çok iyi ve sağlıklı oğlum 4 aydır ewdeyz
Mom89 Esba2019 cnn.ben 24 haftada kahve lekeyle gittim.hastaneye erken doğum.riskim vardı idrar yolu enfeksiyonunda dolayı 1 hafta kaldım sonra eve gittiğim gün suyum.geldi 1 hafta hastanede yattım sonra dogurdum
Mmine2019 Esba2019 Canım bende 24+1 im ve benimde doğum riskim var rahim ağzı 4 cm açık 1 aydır hastanedeyim dikiş tutuyo bebeği doktor 26 yi görelim bi diyor
Emellll67 Mom89 hangi hastanede yaptin dogumu doktorlara soruyorum yasarmi diye yok yaşamaz diyolar bilmm nd diyolar
Mom89 Emellll67 ayy bu soru mu ki :( çok çok şükür rabbime şükürler olsun böyle sorullmaz bebek nasil denjr 😔