Cans__ Sevgili anneler doktoruna soran oldu mu maden suyu içmek iyi mi hamilelikte günde 1 tane? Yoksa zararlı mı??
Cans__ minnakhanimmm teşekkür ederim cevabınız için haftamızın bi önemi var mı ? Magnezyum olduğu için kasılmalar açısından iyi olur gibi geliyor da bana
minnakhanimmm Cans__ ben hamile olduğum zamandan beri kullanıyorum bir sıkıntı olmadı ama siz yinede doktorunuza sorarsınız
Efendininannesi Cans__ magnezyum açısından zengin olanları tavsiye ediyolar bacakta kasılmaları azaltsın diye. Ben içemiyorum midemi bulandırıyo hemde şişiriyo beni
Ceycey22 Cans__ avoya marka bulabilirsen onu iç canım ilaç gibi magnezyum oranı yüksek ve tuz oranı en az olandan Migros’ta oluyor bazen
zynpknt Cans__ benim doktorum 30 dan sonra içme dedi tansiyon ve ödem problemi yaşamamak için ama ben tansiyonum normal olduğu için içine limon sıkıp içiyorum mideme iyi geliyor
tahamommy Cans__ magnezyum açısından oldukça faydalı hatta kasılmalara vs iyi geliyor yanına muz ve badem de ekleyin hergün onlarda magnezyum açısından yararlı