Han23 Meryemysn evet cikar benim cikmisti 3-4 haftalikti. Ama mesela 1 hafta once gitmistim karin agrisi sebebiyle ozamanda betaya bakilmisti o negatifti. 1 hafta sonra pozitif:)
merrveak Meryemysn çıkar canım ben iki test yapmıştım ikiside silik çift çizgi çıktı ardından kan verdim betahcg88 ile 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim
Meryemysn Tugbaab test yapmış mıydınız acaba ben dün yaptım negatif çıktı kasıkalrım bazen ağrıyor bundan önce de 2 düşük bir kimyasal var
Ecemyurdakul Tugbaab bende 2 gün önce 16 ile öğrendim kaç günlük bu minnacık sanırım bugün de gideceğim kan vermeye
Tugbaab Meryemysn evet ilk yaptığım test çok dikkatli bakıldığında görülen bi çizgi idi. Ertesi gün tekrar yaptığımda çizgi daha belirgin olmuştu ve akşam kan vermiştim 43 çıkmıstı
Gulserennnnnn Meryemysn ben test yaptım negatif sonuç aldım 2 sefer yapıp adetime 2 gün kala kan verdim kaşık ağrısından duramadım 223 çıkmıştı beta tabi herkesin belirti aynı olmaz uyku çok fazlaydı şükür şimdi 16+5 haftalığız ❤️
Kucuk_dunyam Ecemyurdakul merhaba bende bu sabah öğrendim 56 değer ile 2 gün sonra kan vericem yine sizde kan verdikten sonra bilgilendirir misiniz biraz düşük geldi değer morelim bozuldu ☹️
Irmak-annesiii18 Meryemysn benimde bugün 3+4 awox test yaptım pozitif çıktı https://hizliresim.com/h9vv3y5