DuruDefne_mommy Selam kızlar bugün 5+1olduk en son 1 hafta önce kan vermiştim 76ydı.Bugün tekrar verdim 4163 olmuş 🥰Haftaya perşembe de kadın doğuma randevum var o zamana kadar değerim daha da artar diye düşünüyorum.Acaba kalp atışını duyabilir miyim haftaya ❤️
1BebekveAnnesi1 Kızlar bana da birşey deyin çok mu düşük değerlerim Gün dondurulmuş embriyo yapıldı bana Transferin 7. Günü saat 20.52 de verdim (25.09) çıktı Acilde verdim 9.Günü saat 10.55 de verdim (27) çıktı Sağlık ocağında verdim 12.Günü saat 11.38 de verdim (111.54) çıktı Acilde verdim 14.Günü saat 12.48 de verdim (222.22) çıktı Kadın doğum acilde verdim Bugün yani 16. Günü saat 15.35 de (559.83) çıktı Kadın doğum acilde verdim yine
1BebekveAnnesi1 DuruDefne_mommy inan bilmiyorum yeni yeni öğreniyorum herşeyi herkes başka başka şeyler diyor benim de aklım çorba oldu
DuruDefne_mommy 1BebekveAnnesi1 herkesin her dediğine bakma canım burda herkes her şeyi çok iyi biliyor sen en iyisi doktoruna danış
1BebekveAnnesi1 DuruDefne_mommy 😅çok tatlısın teşekkür ederim💕 bayram tatili bi bitseydi hayırlısıyla doktor için gün sayıyorum
ikizlerin_annesi__ DuruDefne_mommy gözünnnn aydınnn canımmm❤️❤️Kalp atışı 6. Hafta da mı duyuluyor darısı başıma olsun inşallah 🙏🏻 ben pazartesi gittim 5+4 dü keseyi gördük şükür ama benek için 10 gün sonra gel dedi inşallah bende görürüm hayırlısıyla kalp atışını da duyarım
Nghnnklcc DuruDefne_mommy ayy ne güzel ilk defa duyunca insan bir garip oluyor sürekli dinlemek istiyor ☺️
DuruDefne_mommy ikizlerin_annesi__ evet canım teşekkür ederim sagol 6 7 haftalar arasında duyarsın inşallah sende❤️❤️❤️