Anniskoo0634 Benim bebeğim son adet tarihine göre 30 haftalık oluyor o zaman ama doktorlara göre 27 haftalık diyorlar neye göre 27 hafta anlamadım . Bide her ölçtüklerinde gelişimi önde çıkıyor . Acaba hesaplamada bir karışıklık mı var ki
Emine-tuncfu Anniskoo0634 1ekim son adetse 30 olması zaten imkansız 13 Ağustos ben 33 haftayim 26 haftasıniz
dhabibe_minik Anniskoo0634 1 ekime göre 30 hafta olmuyor ama benim 14 Eylül şuan 28+5 dr da aynı diyo
Azizegvntrn Anniskoo0634 benimde 7 ekim son adt tarihi ama devlette bakıldıgımda 7 ekimi baz aldılar Özelde bakıldıgım doktorum 7 olmaz 12 yazalm dedi bilgilerine uyusmuyormus bebegin ölçüleri ile Sanırım gec döllenme oluyor ve bunu her dr hesaplayamıyor Suan özelle devlet arasında 5 gün oynuyor yani benmde sizdede muhtemelen oyle bsey oldu
Anniskoo0634 fatma1111 son adet tarihine göre tam 30 haftalık ama doktor hesabına göre 27 haftalık diyorlar
deletedmom43191 Anniskoo0634 geç döllenme olabilir veya gelişimi geride olabilir bebeğin mesela benim ikinci oğlum 40+3 de 35 36 hafta ölçüleri varken doğdu gelişimi sikintiliydi
minegkaya Anniskoo0634 benimde son adet tarihim 3 ekim 2024, 26 haftalık gebeyim siz nasıl 30 hafta hesapladınız ki
Abcdfghe Anniskoo0634 benim 3ekim son adet tarihi ve bugün 26 haftalık oldum. Siz yanlış hesaplamışsınız
Anniskoo0634 minegkaya doktora göre benim de 27 . Haftanın başı oluyor. Ama 1 Ekim 2024 den bu yana 30 hafta gecmş nasıl hesapladınız siz
Anniskoo0634 staRmama her gittiğimde önde diyorlar 😄 1 ekimde adet oldum , düğünüm bir ay sonra oldu o zamana kada hamile değildim zaten nasıl geri de olsun 😃
staRmama Anniskoo0634 canım ben ne bileyim sen ne zaman hamile kaldın. Ya sen yanlış hesaplıyorsun yada doktorlar gelişimi geride olan çocuğa ileride diyor.
1Ali Anniskoo0634 düğünden önce mi oldu son adetiniz, yoksa evlendikten sonra tekrar adet görüp ondan sonramı hamile kaldınız
minegkaya Anniskoo0634 googledan kaç hafta oldu diye aratıp 1 ekim ve bugün arasındaki tarihi de alabilirsiniz 26+3 çıkacaktır ya da bi takvimden hafta hafta sayabilirsiniz yine 26 çıkacaktır. hiç 30 çıkmaz ki siz nasıl hesaplıyorsunuz :)
Anniskoo0634 staRmama yorumdaki herkes yanlış hesapladıgımı söylemiş benimle aynı gün adet tarihi olan kişi, doktor ona da 26 haftalık diye hesaplamış , benim de 27. Yani son adet tarihine göre hesaplamayı bilmiyorsun sanırım sende