yadeee Kahverengi kısım dokununca veya bi tere çarpınca acıyor. Bir şey yapmam gerekiyor mu bir de göğüs ucu kremi sürmeli miyim
Edanurylm yadeee ayy evet gerçekten benimde çok yanıyor ya çok rahatsız oluyorum 38+2 olduk ama bişey sürmüyorum kenarları çok ağrıyor bıçak saplanır gibi ağrı oluyor
anne890 yadeee 38+5 haftalıgım bende de arada sızlama oluyor sanki her an süt gelecekmiş gibi bide dün ilk defa ağrı hissettim yatamadim biraz hafifledi öyle uyudum valla
ikibebisannesii_45 yadeee ben daha 19 haftalık hamileyim benim de aynı. Kurumuş bir de pul pul dökülüyor çok kötü.
anne890 Edanurylm yok öyle bir sıkma değil arada o gelen sütü Sürüyorum etrafına ustune iyi geliyor diye duymuştum çok şükür öyle bir sıkıntım olmadı daha önce olmaz insAllah
Emineeyecioglu Bende 35 haftalığım benimde göğüs ucum hassaslaştı krem ve gümüş kapak kullanıyorum iyi geldi
Emineeyecioglu yadeee evet lansinoh aldım, kesinlikle doğumdan önce sürülmeye başlanması gerekiyor bence
Aksoymlk Kızlar lansinoh kullanmaya başlayın zaten 34 35 ten sonra kullanılması öneriliyor benim ucunda kuruma da vardı yumuşattı o kabuk gibi attı çok şükür siz de kullanın rahatlatır