Ecexxxxxx Kızlar Hatay’da yaşıyorum ve 2 senedir bebeğimiz olmadı sebepsiz infertilite deniyor ve artık aşılama yaptırmayı düşünüyoruz eşimle Hatay’da önerebileceğiniz dr veya hastahane var mı önerilerinize açığım Antakya ve iskenderun a gidebilirim
Kbrrr002 Ecexxxxxx palmiye Hastanesi’ne gidin Tüp bebek de Yapıyorlar kadın doğum üzerine zaten İskenderun’da rahim filmi çekilmesi lazım ilk
Nilayy95 Ecexxxxxx kuzenim iskenderunda palmiye hastanesine gitti 6 ay öncesinde tedavi görüp tüp bebeği yaptılar ve ilkinde tuttu şükür 🙏🏻
Kbrrr002 Ecexxxxxx Klomen diye bir hap vermedi mi veya farklı hap yumurta geliştirici diye rahim filminden sonra
Kbrrr002 Ecexxxxxx Üçten fazla Vermiyorlar mı yani üç aydan fazla yumurta takibi yapmıyorlar mı hem ilaç verip hem yumurta takibi Bir de bir şey duymuştum aslı var mı bilmiyorum üç ay yumurta takibi yaptıktan sonra Klomen’den sonra aşılamayı devlet karşılıyor diye biliyorum ama tam kesin ve orasını bilmiyorum Dörtyol’da yeni açılan Şehir hastanesi var oraya da bir gidin isterseniz