Eliffbaby Merhaba anneler 17+1 günlüğüz iki gün ileride dedi gelişimi. 200 gr 15 cm di miniğim boyu biraz kısa geldi sizlerin gelişimi nasıldı? Bu haftadaki anneler genel durumumuzla ilgili sohbet edelim biraz dedim😍☺️
igvescarim Eliffbaby 17 haftalık bebek ölçüsü zaten 100-150 g ve boyu 12-13 cmmiş. Sizin bebeğiniz iyi maşallah. Bu arada şuanki ölçüler çokda önemli değil ilerleyen haftalarda önemli ❤️
Eliffbaby Acaba şimdiden sağlıklı beslenmemiz bebeğin gelişimini nasıl etkiliyor ? Boy uzatacak öneriler ? 😅
igvescarim Eliffbaby bu arada bende tam 17 haftalık gebeyim 210 gr dedi doktorum ama boy olarak hiç söylemedi bende sormadım. Bebeği en iyi besleyen şeyler balık ceviz muz kaşar peynir avakodu badem 🌸
Eliffbaby igvescarim doğru söylüyorsunuz tabelaya bakınca bebişler çok daha iyi çok şükür zaten ölçümlerde yanılgı da olabiliyormuş❤️
Eliffbaby igvescarim muz kaşar nerdeyse her gün avokado iki üç günde bir tüketiyorum mutlaka süt veya kefir de tüketiyorum balığı çok severdim ama ilk haftalarda tiksindim ya doktora da alternatif olarak ne yiyebilirim dedim biraz zaman geçince tüketmeyi dene dedi ceviz de arada sırada ona biraz daha önem vereyim en iyisi
Esseraa22 @Eliffbaby 17+1 bugün cuma kontrolüm vardı 16+2haftaliktim 157 gram 14 cmdi sizinkide gayet güzel bence boyuda kilosuda