B-P-R Güzel Anneler Ben Mayısın Son Haftasında Doğum Yapicam İnşallah 2 hafta sonra Alışverişe Basliyicaz Neler Almaliyim Yaz Bebeği Olucagi İçin Hastane çantasında Neler Olması Lazım Biraz fikir Verelimi birbirimize ☺️❣️
Bfhvcffesra B-P-R mayıs 15 da doğumum şimdilik 10lu hastane cikisi ve 5li takım hastane cikisi aldım battaniye aldım bornoz takimi 1 takım alt üst aldım ağız bezi aldm
sevil87 B-P-R intaşlar kumaştan 80 TL kumaş aldım pazen, 2 müslin beyaz 1 müslüm renkli ve bir yıldız bir bulut yaptım, bence 2 hafta bekleme şubat ayı inidirmler var ben indirime girdikçe alıyorum 3 zıbın takımını 120 TL aldım 10 lu e bebekten 1 ay önce bez aldım bugun e bebekte pamuk indirimdeydi 1 kutu pamuk aldım daha eksik okadar çok ki Aziz bebe den havlu ve alt açmsa seti aldım minnakbebe. Com %50 indirim var bugun son iki üründe gayet kaliteli
AlyaSu B-P-R 2 tane 5li hastane çıkışı aldım 10 tane zıbın,5 tane tulum,7 tane altlı üstü takım,4 battaniye,mendil,ayakkabılar çoraplar sapkalar,bide emzirme yastığı aldım canım 😊 benimde doğumun 28 mayısı gösteriyor
B-P-R Bfhvcffesra Tabikide Alicaksin Yani Mecbur 😂 Ben Yok Uzun Bir Liste Yapmışım Her Gördüğümü Yazıyorum Ama Çocuklar Hemen Gelişiyo Oyuzden Gereksiz Masraf Yapmaya Gerek Yok Gerekli Olanlar Neler Onu merak ettim
DuyguDuman Burda ayarlarda ki liste ne kadar verimli sizce benim hiçbir fikrim yok henüz. Olmassa olmazlar neler ?
Irmakdkm herşeyini aldım 5 li hastane çıkışı 4-5 takım 20 li hastane çıkışı 1 takım 10 lu hastane çıkışı 1 takım Üst zıbın bi kaç tane Tek alt patikli bi kaç tane Alt üst patiksiz bi kaç takım 10 tane falan mama önlüğü 5 tane çorap 10 dan fazla patik , ay ay karışık Emzik tutamağı diş kaşıyıcı emzik biberon tırnak makası seti ateş ölçer Oyun halısı müzikli ve arkadaşı köpekçik Uyku fili Çantası içinde biberon kılıfı alt açma ve küçük çantası takım hali Puset örtü takımı 4 tane örgü yelek biri patikli Yenidoğan resim için tulum şapka örgü yenidoğan resim için örgü mickey kostüm 3-6 6-9 ay çok güzel görüp dayanamadığım takımlar 🤣 Tulumlar ve çıt çıt body bi çok var ay olarak karışık 2-4 ay kısa kollu tişört ve şort aldım 3-5 tane Şampuan ve bezlerini koymak için örgü sepet yaptırdım 2 tane Babynest ışıklı ismiyle kapı süsü Perde tutamağı ördürdüm Tarak fırça takımı Alt açma kullan at Pamuk mendil Mustela şampuan Banyo takımı Elektrikli salıncak baby plus wind Sepet beşik Çilek ten Gardrop ve çamaşırlık 2 müslin 5-6 penye battaniye 3 tane flan kalın battaniye Pierre cardin twist bebek arabası Kendime 6 parça lohusa takımı Ve iki parçada ayrıca lohusa takımı 4-5 adet evde giyeceğim emzirme elbiseleri Göğüs pamuğu Emzirme sütyeni bir tane Yamuna korse kendim hastane odası için süsler yaptım Molfix yenidoğan bez Banyo termometresi chicco Sleepy ıslak mendil 24 adet 90 lı kampanya vardı Daha varsada aldığım aklıma gelen bunlar
B-P-R Irmakdkm bende Sizinkinizden Daha Uzun Bir Liste Yapmıştım Annem Ve Ablam Görünce Saçmalama Bebekler Hemen Gelisiyo Bizde Baya Alicaz Gerek Yokki Okadar Deyince Banada Mantıklı Geldi Çünkü bizim Taraf Çok Alıyorlar Pusetinden Tut Çorabına Kadar Oyuzden Bende Çok abartmamaya karar verdim
Huriyemustafa Irmakdkm Molfix yenidoğan bez iyi mi sizce pişik yapıyor diyen de var ama 😵 bende molfix aldım
Yasemincifci B-P-R benimkide mayısın sonuna olmazsa hazirann başında canım ben 2 tane hastne çıkışı aldım 4 tane takım aldım patikli zıbın aldım ayriyeten ağoz bezi alcam bide patiksiz takımlar alcam 3-6 ay 6-9 ay olarak
Gamzeemrmrt Kizlar dogumdan sonra korse onerınız varmı hemen takmak ıstıyorum bu sefer ılkınde takmamiştım
2kizannesi- B-P-R Kıyafet olarak zaten standart 10lu hastane çıkışı. Bi tane de yedek olarak 5li götür yeter bence normal Doğum olursa zaten bugün doğurup yarın çıkartıyorlar hastaneden 😁 Bende Haziran sonu doğurucam 1 tane 10lu alırım herhalde yanımda bi tane de 5li yeterli olur bi günde kaç takım değiştircez ki
Irmakdkm B-P-R yenidoğan zaten giyebileceği kadar aldım diğer gereksinimlerinide büyüdüğündede kullanabilecek o yüzden gereksiz bişey yok biz kendimiz aldığımız için onlarda alsa bizde alsak aynı sonuç :))
Irmakdkm Huriyemustafa mayısta nasipse kullanıcam çoğu kişi kullanıyo yinede bebeğe bağlı o yüzden 132 tane vardı paketin içinde başka almadım deneme amaçlı