demom Merhaba bat 13 ovülasyona devam ediyorum çatlama olmuş mudur acaba devam mı ediyordur ne yapsam ben
demom EsoMom_ o zaman bundan sonrası değerlendirme için bişey yapmama gerek yok olacağı varsa olur değil mi
EsoMom_ demom aynen canım eğer ki çatlamadan üç gün öncesine kadar ilişki yaşamışsan tutma ihtimali yüksek benim çatlamadan iki gün önce ilişki oldu çatladıktan sonraki 9. Günde ovulasyon yaptım koyulaşmaya başladı o an anlıyorsun 🥰🥰
Tutar13 EsoMom_ canım benim ovulasyona bakarmısın koyulasma var bugun catlamanın 10.gunu ama gebelik cıkmadı bende sabah yaptım
demom EsoMom_ ayyy 🥹 1 Nisansa çatladıysa benim ayın 10u gibi test yapsam adete 3 gün kala falan inşallah güzel bir sonuç alırım 11 ayın hediyesi olsun inşaallah
EsoMom_ Tutar13 innovita vs testleri değil de erken test al onu dene ve ilk çatlama değilse ikinci de tutmustur ovulasyona devam et silikleşecek mi takip et canım
EsoMom_ demom insallah canım hakkında hayırlısı olsun bu güzel zamanlarda güzel haberler al insalllar haber vermeyi unutma 🥰🥰
EsoMom_ Tutar13 hatta geçmiş olur iki kere çatlamıs yumurtan ondan etki de olabilir bakalım haber ver 🌸