Atlasin-Annesi mahirsmom ebe kötü şans olmuş. Çok şükür kucağınıza almışsınız 🤍🙏🏻 allah güzel günlerde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Atlasin-Annesi NNewbabyy maalesef. Yani madem böyle bir görüşün arkasındasın o zaman bunu direk ilk kontrolde söyleyeceksin
Atlasin-Annesi Busranur_mnts evet kesinlikle katılıyorum yani neden direk bu seçenek sunulur ki bu iekilde söylenmesi bile bana çok ayıp geliyor
NNewbabyy Atlasin-Annesi Çok doğru insanlarda başka bir doktorla ilerlesin olsun çok geç değil bence başka doktora da danışın mutlaka, normal doğum olmalı kesin normal olsun demiyorum eğer bir sorun yoksa normal denensin bi sorunla karşılaşılırsa da en sağlıklısı sezaryen olur zaten
Atlasin-Annesi tecrubeliiannee böyle bir şans var yani sezaryen doğumu risk olarak görmüyor mu sanki ben anlayamadım
Atlasin-Annesi Rabiainal evet kesinlikle katılıyorum normal doğum yapıp ayakta doğumhameden çıkanlar var sezaryen yapıp 40 gün iyileşemeyenler de
Atlasin-Annesi Rabiainal ben de kan bile zpr aldıran biriyim sezaryen daha riskli geliyor bıçaktır serumdur odur budur yani bilmiyorum da
Bezelyelerimm Atlasin-Annesi o nasıl doktor ya ay saka gıbıler cıdden ben sezeryan yaparım dıyor acıkca desin kı normal doğum işime gelmıyor ıkı dk da kesip biçip almak benım daha kolayıma gelıyor demıyor. Kolaymı canım bıcak altına yatmak 7 kat kesilmek . Bır sorununuz yoksa normal sekılde ilerleyın bence
Atlasin-Annesi Bezelyelerimm evet benim de çok moralimi bozdu bu konuşma. Herşey yolunda ise kararımdan vazgeçmicem
Atlasin-Annesi NNewbabyy evet aynı şekilde düşünüyorum son anda da sezaryene dönülebilir sonuçta bir peoblem yokken 36. Haftadan bunu konuşmaya gerek var mı
Zeliha1907 Benim doktorum da ilk doğumum da sezeryana yönlendirdi. Bu yüzden 30. Haftamda doktor değiştirdim. Önce siz kendinizi hangisine hazır hissediyorsanız ona karar verin bence. Sonra doktorunuza karar verin derim😇
Atlasin-Annesi Zeliha1907 demekki gerçekten böyle bir seçenek var kafalarında direk sezaryen yapup devam etmek
asenat-63 Atlasin-Annesi korkulacak bişey yok ama 25 günlük oldum hala karnım ağrıyor kolay atlattım hemen ayaklandım ama acısı baya uzun sürüyor kaşınmalar ağrılar cabası
Zeliha1907 Atlasin-Annesi Benim çoğu tanıdığım anne de normal doğumdan korkuyor sizin aksinize. Benim yaşadığım şehirde eğer özel hastaneyi tercih ederseniz sezaryeni tercih edebiliyorsunuz. Ne kadar sağlıklı olur olmaz orasını da anne üsteleniyor. Zorla güzellik olmaz diyenlerdenim 😊
Atlasin-Annesi Zeliha1907 evet genelde herkes sezaryen olsun diye gidiyor ama ben bıçak altına yatmaktan daha çok korkuyorum sanırım umarım normal doğumla başa çıkabilirim tabi o kadar güçlü müyüm onu da bilmiyorum da 🤷🏻♀️