Azmya Merhabalar ben son bir haftadır takipteyim beta hcg testi ilk 822 çıktı iki gün sonra 724 çıktı bu iki tahlil aynı hastanede yapıldı 3.sü farklı hastanede 815 çıktı ordan devlet hastanesine sefkettiler iki saat sonra tekrar test yaptılar 915 çıktı diğer değerleri kaale almadılar başka başka hastanelerde olduğu için bir hafta sonrasına testin tekrarını yapıcaz dediler ona göre dış gebelik veya düşük mü normal mi bilgi bericez dediler sizce arkadaşlar ne ola bilir psikolojim çok bozuk😔😔
Yuspiiiii Azmya canım aynı durumu yaşıyorum sonuç ne oldu çok merak ediyorum umarım görüp cevap verirsin
Yuspiiiii Kızlar benim de 2kat artmadı hatta birinde değerim düştü sonra tekrar yükseldi biraz. Önce dış gebelik olabilir dediler sonra keseyi gördüler. Dış gebelik ihtimali kalmadı. Fakat doktorumuz buradan sağlıklı bir gebelik beklenemez dedi. Şimdi ilaçla düşürecek keseyi bu durumları yaşayıp bebeğini kucağına alan var mı kızlar lütfen yardım edin. Ayrıca 2.düşüğüm olacak.
12g7 Bebiscan merhabalar. Artışınız ilerde düzene girdi mi? Herhangi bir sorun oldu mu? Benim de %60 civarinda bir artışım var. Tekrar test yapılacak ilerleyen günlerde.
htcmtl benim beta ilk tahlilde 1014 cikti 2.sinde 1400 cıktı tekrar vercem yarin bi bilgisi olan var mı cok korkuyorum