1_Pandackk 1993kubra gebelik şekeriniz olabilir beslenmenize dikkat edin 2.5 litre su icmeye özen gösterin stresten uzak durun doktorunuz yönlendirdiği gibi yapın
Basakparlar 1993kubra şeker hastalığı sadece şekerli yiyecek içecekten ibaret değildir sabah aç kalkıyorum şekerim yüksek insülin kullanmama rağmen sabahları yüksek kaç çıkıyor şekeriniz
Ckraynr 1993kubra stres çok önemlisi ve hamur işi beyaz un bunları kesmek gerekiyor. Bende de çıktı diyet yapıyorum 1 hafta sonunda anca rayına oturuyor
1993kubra Basakparlar normalde iyi çıkıyor 2 sabahtır 130 çıkıyor dün biraz cips yedim ondan oldu belkide bilmiyorum biraz stresliyim bu aralar
1993kubra Ckraynr geçmiş olsun rabbim yavrularımızı sagsal kucağımıza almayi nasip etsin stressiz bir hayat ykki
Begm_01 1993kubra genetik olabilirmiş benm babamda var bide eşimin annesi var bende ilk zamanda çok stres yaptım herle yapma falan dedi ama elde değil cidden
1993kubra Basakparlar biliyorum 95 altı olması gerektiğini genelde hep normal zaten 2 sabahtır çıkıyor sadece