QueenM77 Arkadaşlar ben bugün 18.ci haftaya girdim ilk gebeliğim ama henüz bebeğin hareketlerini hala hissetmiyorum. Bugün kontrolümüz vardı gittik doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür elhamdülillah. Doktora ne zaman hissederim diye soracaktım ama unuttum. Benim olduğum haftalarda olup hissetmeyen var mı benim gibi? Acaba normal mi?
oaslan21 QueenM77 benimki ikinci olmasına rağmen 19 haftanın sonlarına doğru hissetmeye başladım 20+2 yim hala net değil sadece ufak hareketler var o da bazen günde 1 kere,kişiye göre değişiyor canım 🌸
LadyX QueenM77 çok normal bence. Herkes aynı dönemlerde hissetmeye başlayamayabiliyor. Karın kaslarınız sıkıdır muhtemelen o yüzden
ErsBegAs QueenM77 19+5 hissettim cnm 21+0ız şu an net hissediyorum 🥹🥰 18de ben de hissetmiyordum doktor 2 haftaya hissedersin demişti öyle de oldu.. Çok kilolu hamile kalmamak, karın bölgesindeki yağ da etkili oluyor hissetmede 🥹😍
Devran İlk gebelik 15 16 haftalar bu 2. Gebelik 18 sonları şuan 20+4 gündüz hareket ettiğimiz için uyuyo ama dinlenmeye geçince kımıl kımıl tekme değilde dönme hareketleri gibi bide hareket ettikçe çişe daha çok çıkılıyo haliyle
Tucci 16.haftaya giriyorum bende hissettim mi,nasıl bişey hissedeceğim hiçbir fikrim yok.Göbeğimi seviyorum,bebeğimle konuşuyorum birgün sanırım konuşmalarıma karşılık tepki verir heralde hareketiyle 🙃☺️🤰🏽🥲
LadyX ErsBegAs haftayı bekliyoruz detaylı ultrasonu 😇 onun dışında her şey aynı. Resmen bir buçuk aydır doktora gitmemiş olacağım
Busra2013 QueenM77 14 haftadayim hissediyorum sık sık olmasada arada oluyor bebekmi diyorum ama bence bebek bagirsak vs olsa anlarim ikinci gebeligim ayni kizimdaki gibi hareket oluo
ErsBegAs LadyX ayy biz de haftaya perşembe 🥹😍 oğluş gümbür gümbür içimi rahatlatıyor saatte bir anne buradayım ben diyerek 🥹 bak bana inan seninki de aslan
ysee QueenM77 ben 16.haftamda böyle miniminnak bişeyler hissediyordum ama bağırsak hareketleridir diye önemsememiştim. 17. Haftamda daha sıklaştı biraz dikkat edince bebeğin hareketleri ve tepkimeleri oldugunu anladım öylede devam etti. Şuan 21. Haftamızdayız içerde halay mı horon mu çekiyor belli değil 🤣
LadyX ErsBegAs oyy maşallah hareketli olacak bebişin yaramaz 🤭 benimkisini de ben artık daha net hissediyorum belirginleşti. Ama genelde akşamları uzandığımda hareketleniyor bir de çikolata yediğimde. Aslaaan mı acaba cuma günü göreceğiz az kaldıı 😍
ynzl QueenM77 Biz de bugün 17 hafta olduk. İlk hamileliğim. Karnımdaki her harekette acaba bebiş mi diye heyecanlanıyorum ama değil bence normal kasılmalar veya gaz hareketliliği oluyor. Ben de merakla bekliyorum hissetmeyi 🧿🙏🏼🌸
oznuraydins QueenM77 16 da hissetmeye başladım şuanda 22+4 çokk hareketli insanın içi rahatlıyor bebişler hareket edince 🥹😍