Hempol Bat 7 İki test yaptım ikisindi de farklı yerlerde oluştu hiç anlam veremedim sizde bakabilir misiniz
Hempol Busranur_mnts bugün ikinci AWOX testim ilki daha geride pembe çizgi çıktı o yüzden bir daha yaptım bunda da baya bildiğiniz pembe çizgi çıktı ama bu şekilde en köşede
Busranur_mnts Hempol Allah allah başka marka da alıp dene bence tüm testleri aynı yerden aldıysan belki bi sıkı olmuştur prodoctor comfort fslan onlar da iyi marka
Sevgiiss Hempol bence hamilesin ama söylemek istemedim ümit vermek olmasın diye testin çizgisi kaymış gibi ama sen tekrarla testi
Hempol Sevgiiss ya inşallah bana da öyle geliyor en başta o kadar kıpkırmızıydıki aha dedim hatta bakalım başka da alıcam inşallah 🤗
Hempol Busranur_mnts evet internetten söyledim 5 tane AWOX çok ucuz geldi hatta bana 5 tanesini 145 tl aldım 😬 bugün alıcam inşallah Predictor alayım diyorum 🤗
Busranur_mnts Hempol ay ben de öyle söylicem uygun diye de inşallah sıkıntı yaşamam predictor en iyisi
Hempol Busranur_mnts valla en iyisi pahalı almak sanki bende buradaki yazılardan çok etkilendim ama hepten bir şüphe vardı o kadar ucuz olmasında bakalım ne olacak 🤗