miavgunlugu Ftmnnr Allah sağlık versin , maşaallah:) bende abur cubur çok severim azaltmam lazım biraz
miavgunlugu Sibelingo Allah razı olsun 🥰 bebeğiniz var degil mi şuan çok şükür, Rahim filmi çektirmedim ben ama tavsiye ediyorlar agrı çok oluyor mu?tavsiyeler için teşekkür ederim 🌸🌸🌸
Sibelingo miavgunlugu 7 haftalık hamileyim 🤲🌸 ben rahim filminde ağrı hissetmedim yaa acı eşiğim çok yüksek benim ondan olabilir birde ben devlette vs çektirmedim sadece rahim filmi üzerine bir yer vardı orada çektirmiştim daha iyi olduğunu söyledi doktorum kafanızdan sildiğiniz an daha rahat olacaktır rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 🤲
miavgunlugu babyackgz normal doğum mu acaba , çok güzel Allah evlatlarınızı size bağışlasın uzun huzurlu sağlıklı yaşam versin :) Yeniden de nasip etsin sağlıkla inşaallah en kısa zaman da 🥰 stres olmamalıyız evet,
babyackgz miavgunlugu çok teşekkür ederim rabbim size de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin 🙏🏻❤️ ilki normal doğumdu ikinci makat geliş olduğu için zorunlu sezaryen oldu
Mervekkib_ miavgunlugu bir ebenin günlüğünü takip etmeni tavsiye ederim bana müthiş faydası oldu sorduğunuz tüm soruları da içtenlikle cevaplıyor
miavgunlugu Mervekkib_ onu duydum ama şuan farklı bir markanın yumurta takibi için testleri mevcut elimde yine de bakarım teşekkürler 💗
Mervekkib_ miavgunlugu sadece testler değil verdiği bilgiler de çok kıymetli sıkı takipçisiydim şidmi şükür 26 haftalık gebeyim
miavgunlugu Mervekkib_ öyle mi bir bakayım o zaman çok teşekkürler ve tebrikler, Allah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin💗