Yenigelmedimgerigeldim Buranın farklı bir heyecanı var gerçekten ya Allah bebek isteyen ve hakkı ile bakabilecek olana nasip etsin.Napiyorsunuz ilk hamilelikleriniz mi biraz sohbet edelim ♥️❣️
busra_basturk Yenigelmedimgerigeldim bende doğum yaptım bi oğlum var 2.buçuk ay oldu ilk çoçuğum bebekten girebildiğim kadar girmeye çalışıyorum buranın ortamı ayrı bi güzel happy kids uygulamasını beğenmedim sadece günlük gelişim makalesini ve bebek uyutucu olduğu için silmedim çünkü forum kısmında sohbet etmek için sürekli giriş yapman lazım ve bi yerden sonra can sıkıcı oluyor zaten iki dk bakmak için girmişim aksi gibi de şifreyi de kabul etmiyor yenilemek için bildirim de göndermiyor kaldı gitti öyle bende hala buralardayım
staRmama Maviss718 ben 10.5 ay oldu doğum yapalı bırakamıyorum 😄 kids bana aşırı gergin geliyor burası minnos hamilelerle dolu 🥰 Yenigelmedimgerigeldim
Daisyy000 Yenigelmedimgerigeldim Oğlum 21 aylık ben hala bırakamadım burayı😬Yürek yemiş gibi 2.yi yapsam mı diye düşünüyorum bu sıra
Yenigelmedimgerigeldim busra_basturk bence bir sorun vardır bende hiç öyle olmuyor 2 senedir oradayım 🩷