Rabia83 Hanımlar migren tutunca napıyorsunuz.. başımın zonklaması mide bulantısı yaptı artık.. minoset içtim başıma patates bağladım Yok ikisi de geçmiyo.. ne baş ağrısı ne bulantı başka ne yapabilirim 😭😭😭
Nesliiiiii Rabia83 bendede migren var 1 haftadır geçmiyo dediğin gibi aşırı bulantı yapıyo parol içiyorum bikaçsaat sonra etkisini kaybediyor sanki çok zor bi durum 😢
Yalinn8 Rabia83 migren ataginda bulanti kusma olur zaten, benim genelde kusmayla sonuclanirdi ama hamilelikte atak haline 1 defa geldi, onun disindakileri parol+headstick+karanlik uclusuyle biraz uzun surse de hallettimm
blackeagle Rabia83 of bu migren yazısını görünce başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor en korkulu rüyam auralı migren hastasıyım ve kimse benim gibi yasamıyordur eminim günlerim zehir oluyo :( sade türk kahvesi iyi geliyor nane yağı al ov başını bir de soğuk kompres yap şakaklarına gözlerini kapa karanlık odada uyumaya çalış bunlar bana iyi geliyor rabbim dayanma gücü versin
CnsyeniHamile Rabia83 bende migrenliğim 2 ay da 1 kere tuttu aynı sizin gibi miğde bulantısı baş agrısı hiç geçmedi doktor parol vermişti hiç etkisi olmadı hastane de karışık bi serum yaptılar çıkardığım için tuzlu su bide şekerli su serumu da bağladılar B vitamini iğnesi vuruldum bütün bunlardan sonra yarım saate kendime geldim çok geçmiş olsun bence en kötü hastalıklardan biri bu geçmiyor çünkü ve 9 ay boyuncu bizi bırakmıcak 😔
Neslihan42 Nane yağını şu kaynatıp içine biraz damlatın buhar banyosu yapın rahatlatablir yada alniniza şakaklarinza sürebilirsnz ben öyle yapıyorum tam geçirmiyor ama hafifletiyor
Rabia83 Yalinn8 direk kendimi karanlığa attım başımı sarıp daha kendime yeni yeni gelmeye çalışıyorum umarım hiç birimize böyle bişey olmasın kendimi çekemedim valla ya
Rabia83 blackeagle eşim kahve yapayım demişti ama ben niyeyse zarar olur bebeğe diye istemedim aklımızda olsun ams bu da 😔😔cidden almah yardımcımız olsun çok zor migren
Rabia83 CnsyeniHamile karanlık odadan çıkmadım saatlerce arada eşim gelip masaj yaptı ama Yok çok uzun sürdü ya dr u teklif etti onu da istemedim diretmeyeceğim bi dahakine.. hepimize çok geçmiş olsun 😔😔
Melike26 Rabia83 canım benim de var migren dün sabah tan beri geçmedi. Biraz önce geldim acilden. Parol serum takıyorlar iyi geliyo valla. Hiç ağrı çekme boşuna bekleme. Parol tablet fayda etmiyor ama serum gerçekten 15 dk ya kesiyor tamamen
Tubademir85 Rabia83 bende Gebeliğin 12. Haftası bir başladı 16.haftaya kadar sürdü delirtti benı😣viks sürdüm şakaklarıma parol ıctım en son acillik oldum serumla kendime geldim. Allah yardımcın olsun bır süre devam edıp kendiliğinden kesiliyor
Erham Rabia83 hastaneye gidiyorum orada hamilelere uygun serum takıyorlar rahatlatıyor biraz olsun. Bence git bende migren hastasıyım
Rabia83 Erham nasıl bi kafaysa bendeki o kadar ısrar etti ki eşim inat ettim gitmedim ama şimdi sizlerden duyunca böyle asla diretmem direk giderim dünden beri salak gibi kafam
Erham Rabia83 özellikle migren konusunda biri bana gitme dese bile dinlemem o ağrı yı ancak çeken bilir. En son gittiğimde eşim yoktu amcam götürdü garibim beni eroin komasına falan girmiş sanmış. Anneme diyormuş hamile kalmadan ince madde falan mı kullanıyor yoksa. Adam neye uğradığını şaşırmış. Sakin sakın ihmal etme. Birde farmasinin ağrı kesici jelleri var onu da tavsiye ederim rahatlatıyor baya. Ama hiç biri serumun yerini tutmuyor. Çok geçmiş olsun kendine de bebeğe de boşuna acı çektirme
Tubaenes Bir peçetenin arasına karabiber ve limon kolonyası dökün katlayın ve alnınıza koyun o kadar etkili oluyor ki inşallah faydasını görürsünüz. Benim de migrenim var da🙁