Merveeekorkmz 35 haftalık hamileyim hanımlar bugün belim bildiğimiz kitlendi bir süre doğrulamadım şimdi de ağrıyor normal midir yaşayan var mı aranızda hafiflemesi için ne önerirsiniz
Meltemanneolsun Merveeekorkmz dinlenince geçiyorsa sorun değil dedi doktorum benim hep var kitleniyorum. Bugün temizlik yaptım yine kitlendim saatlerdir uzanıyorum çok ağrım var. Bir çok kez belirttim doktoruma normal beline yük biniyor dedi
cerengeredeli Merveeekorkmz ben 24 deyim. Bel fıtığı vardı zaten bende o yüzden şimdi azcik aşağıya eğik dursam direkt ağrıyor fazla durursamda sırtıma kadar çıkıyor ağrısı hastanelik olacak duruma geliyorum. O yüzden bol bol dinlen fazla yüklenme kendine
Kbrrr002 Merveeekorkmz aynısını geçen hafta 12 haftalık iken yaşadım belime 10 dakika içinde iki kere kramp girdi belim kitlendi 2 gün öyle gezdim sonra parol içtim yattım çok şükür geçti
Fatoana Merveeekorkmz İlk gebeliğimde sağdan kitleniyordum şimdi de soldan. Hey gidi hey ne çektik ne
Beyza2329 Kesinlikle acile gitmelisin doktor görmeli bence bende de oldu 27 haftadayken mahvoldum 1 hafta yataktan kalkamamıştım
Merveeekorkmz Umarım geçicidir sakatlandım sandım çünkü hanımlar dinlenince ağrı hafifledi dediğiniz gibi