Nalannnnnn aslında idealı 2, oğlum rahmetlı oldu doğumdan 2,5 ay sonra sımdı 3.5 aylık kızım var. Oğlum yaşasaydı bı kız bı erkek 2 çocuğum olacaktı daha da hıc dusunmezdım zaten oğlum 3 yaşına gırecektı buyumus olacaktı. Şimdi gerıye bi kızım kaldı Allah ömür versın ama daha düşünmüyorum kızım zor bı bebek bıde çocuk düşünmek ıcın bence her kadının 4 4 luk evlılıgı olmalı şükür yıne olsam yıne evlenırdım ama desteksız yardımsız sınırlenınce kalp kıran bı eşe bı çocuk daha yapmayı tercih etmıyorum. En azından ılerıde daha büyük sorun yaşarsak bı çocukla öyle de böyle de ayakta durabıleyım, kımseye çocuklarımı bakmasını ıcın mınnet etmek ıstemem iyi bi aıleden gelmedım ne kadar çok çocuk o kadar muhtaclık. ya bıde çocuk olunca erkekler( bazıları) kadına çocuk var ayrılamaz gözüyle bakıyor. Benım teyzem daha genç 36 bıle olmadı, enıstem 2 çocuk yaptı ılk sonra aldatmaya vs basladı teyzem yuvam duzelır dıye gıttı 6 çocuk yaptı. Sımdı ayrılamıyor da kocası eve gelmıyor ayda yılda 1 çocuklarını görüyor o kadar kendı hayatını da çocuklarını da düşünmeden maf ettı mesela. zor bı hamılelık gecırıyorum erken doğum rıskınden amelıyat oluyorum doğumdan sonra enfeksıyon yaşıyorum günlerce hastanede kalma dıkıs açılması vs bunlar başlıca sebep ıstememde.
Rabbım verırse başım gözüm üstüne ama kızım yeter bana başka da bı çocuk ıstemıyorum