elifff07 Kızlar parkyatak alıcaz içinin yatağı sizce viskomu yoksa pamukmu olmalı bide yastık yorganda alıcam onların malı nasıl olmalı uyku seti olarak düşünmüyorum ki çarşafını kılıfını falan rahatlıkla değiştiriyim
Burcak61 elifff07 yorgan ve yastık olarak özdilekte pamuk bebek yorganı ve pamuk bebek yastığı alcam yedek yastık olarak annem elyaf dan yapacak
pitircikannesi1 elifff07 ben visko yatak aldım cnm. Yastıkta annem boncuk elyaftan yaptı. Yorgan yerine de battaniye kullanacağım onu nevresimin içine koyacağız. Yorgan çok sıcak olur diye
dere07 elifff07 pamuk olması daha iyiymiş bebeğin gelişimi açısından visco yatağı doktorlar pek önermiyor
Hmyr_ygt elifff07 aslında bende öyle düşünüyorum altına başka bişey mi alsam ya da kendim elyaftan yapsam mı diye
Selennnnn Visco yetişkinleri bile terden uyutmuyor bebeğe işkence olur bence 😔 yastık yorgan içinde yataş tavsiye ederim göz atmalısın
Ezogelin Visco asla dr lar bebege tavsiye etmiyor aman diyim en iyisi pamuk.. park yataga kraft pamuk yatak yastik yorgani da english home dan %100 pamuk aldim tum carsaflarini da oradan aldim yuzde 75 indirim var canim
Mucizem073256 Canım yaz bebeği olacağı için benim ki yorgan falan almadım daha vakti gelince pamuktan diktiricez yatak olarakda park yatağın içine bambu yatak aldım InşAllah memnun kalırım 😍