Aysgl3456 Aaysglhalebirkaç saniye önce Kizlar bsy soracam size eşimin ziraatine giremiyorum şifreyi değiştirmiş numara üzerinden nasıl girebiliririm
Selim_Alparslan Aysgl3456 onun telefonu ve tc kimlik bilgileri lazım şifreyi değiştirmeniz için. Neden böyle bir şey yapıyorsunuz ki?
Selim_Alparslan Aysgl3456 şifremi unuttum gir canım telefonundan sonra zaten kimlik bilgileri cikacak onlari doldur işte yeni şifre belirle başka bir şey yok yani
Selim_Alparslan Aysgl3456 yapamadınız mi ? Diyelim ki yaptınız. Öğrenince size çocuğunuza zarar vermesin Allah korusun canım. Alkolik ise saldırır falan Allah muhafaza.
Kumsalzeyus Aysgl3456 telefon ve kimliği varsa olur telefona mesaj geliyor Madem kafa kırık neden paranızı ona verirsiniz ki kendinize hesap açın orada biriktirin böyle kocalara Allah hidayet versin
Selim_Alparslan Aysgl3456 canım paranı alıp cocuklarinla beraber ailenin evine gitseniz? Böyle birinin yanında durmak çok tehlikeli
Aysgl3456 Selim_Alparslan ev tutup gitsem bile çocuklarıma kim bakacak çok düşündüm senelerdir parasını görmem yedirmez icirmez bı çorabını dahi görmedim