EsoMom_ tugba3734 betaya göre hafta hesaplanmıyor maalesef canım ama çok yeni daha kaç gün var adetine 🥰🥰
SuEr_Tu1512 tugba3734 Son adet tarihin ne canım ona göre hesaplanıyor. Doktora gittiğinde o da keseden biliyor. Hayırlı olsun sağ salim kucağına al 🤲🌸
Morrinah Son adet tarihinden hesaplamak doğru olan doktor öyle demişti betadan hesaplanamaz her hamilelik özel diye kuzum
EsoMom_ tugba3734 iki gün sonra 40 50 olur normal iki günde bir aynı yerde kan ver ki artısı gakip et 2000 e yakın olduğunda hesapla 2000 e ulaştığında kese görebilirsin doktora o zaman gidersin 🥰🥰🥰🥰
Sevgiiss Nusya34 öyle miiii ayyy ne güzel daha çok sevindim ☺️ tüp bebekte süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum
Sevgiiss tugba3734 kan vericem değer 2000 gibi olunca gidicem kese görmek için canım erken gidince bir şey yapamıyorlar orda ortalama bizim için 10 günü geçer gibi
tugbaaydn Hastaneye gitmek için acele etmeyin kese henüz gözükmez çünkü ben 33 le öğrenmiştim 2 günde bir kan verdim yükselişini takip ettik bir kaç hafta sonra gitmiştik keseyi görmek için
Ccicek3344 tugbaaydn merhaba benim son adetimin ilk günü 28 Şubat dün beta baktirdim 1852 çıktı normal dimi