frdvsntrk Merhaba tatlış anneler (: 20+6 haftalık hamileyim. 17+2 iken muayene gittiğimde doktorum bana detaylı ultrasona ne zaman gelmem gerektiğini söylemedi. Bir arkadaşım zamanını kaçırırsan bi daha bakmıyorlar dedi :/ bana beni bilgilendiren olmadı :( Sizler kaç haftalık iken detaylı ultrasona girdiniz ?
Sevim97 frdvsntrk bende şurda bekliyim bende 20 haftalık oldum bugun 21 haftalıkken kontrollüm var ama hala banada söylemedi
frdvsntrk Bebekim123 Selink o zaman net bir hafta yok yani benim korkum bugün boşuna oldu genel olarak 19-24 hafta arasıysa 🥰 teşekkür ederim ❣️
Krbksrf Bende 19+4 ayrintili ultrosyn yapticak yer ariyorum bana soylemedi doktor yarin hastaneyi arayacagim
bsrdmlpnr frdvsntrk canım 19 haftalıkkende bakılıyor ama en ideali 20ile 24. Hafta arasında ben 20+4 ken girmiştim hatta doktordan 17 haftalıkken sıra almıştım bazen doluyo ve yer olmuyo bakmıyolar haberin olsun 😇
frdvsntrk bsrdmlpnr hadi yaa :/ ama bana hiç birşey demedi ki bugün arkadaşım sormasa bilmiyordum bile :( inşaAllah o haftalar arasında detaylı ultrason ve sıra bulabilirim 🤲🏻
bsrdmlpnr frdvsntrk şimdiden bak istersen canım şimden veriyorlar. Allahalla doktorunda söylemesi lazım hamilelikte bence en en en gerekli şey detaylı ultrason diye düşünüyorum 🤷🏻♀️