badi_sabaa3 Doğuma çok az kaldı bazen korkuyorum bazen çok istiyorum, heyecanlanıyorum, endişeleniyorum,.. tecrübeli annelerden doğum öncesi tavsiyeler almak istiyorum ♥️
1Busraaa badi_sabaa3 korkma bence benimde 29 kaldı düşünmemeye bak ben öyle yapıyorum düşündüğüm tek şey bir ay sonra evim şenlenecek diyorum 😍
Kubraabay badi_sabaa3 ilk doğumumda o kadar korkmuştum ki inan korkacak kadar bişey yok 22 gün kaldı 2. Ye hevesle bekliyorum🙏🏻
Minikmucizemmm26 badi_sabaa3 benim de son 26 ama sezaryen olacağı için 2 hafta filan kaldı tarihimiz belli değil 🙈 sanırım doğumdan sonra hareket etmek önemli olduğu kadar yatıp dinlenmekte önemli. Vücudun kendini toparlaması iyileşmesi için kendimizi iyi hissetsek bile dinlenerek yavaş yavaş yapmak lazım galiba herşeyi yanlış biliyoda olabilirim yanlışım varsa düzeltsinler sonuçta daha dogurmadım 😂
Prensess33 badi_sabaa3 üçüncü doğumum olacak ama tavsiye veremem çünkü aynı heyecan bende de var son 52 gün kaldı tüm duygularımı aynı anda yasiyorum😂😂😂
badi_sabaa3 @1Busraaa ayy günler azaldıkça beni heyecan basıyor ve nasıl olacak diyorum ilk gebeliğim bilmediğim için belki de 😅🥲 hazırlık olarak eksik olsun da istemiyorum lazım olan şeyler tamamdır inşallah diyorum kendime 😅😅
1Busraaa badi_sabaa3 benim de ilk ama doğumu düşünürsem korku ve stres saracak beni biliyorum ben bide çok pinpirikliyim 😂😂 Ama sana önerim bence hastane çantanı falan hazır et herşeyi hatta sadece doğumu bekle evde
Yetersavas badi_sabaa3 ilk gebelik daha iyi benim ikinci gebelik başıma gelecekleri bildiğim için korkuyorum sezaryen olacağım 2 buçuk yaşında oğlum var bebekle nasıl anlaşacak ben süreci nasıl atlatacağım 😀 ama finalde herseye değer ilk oğlumu kucağıma alırken çok ağlamıştım sevinçten şimdi ikinci oğlumda nasıl olacak bilmiyorum 😀
badi_sabaa3 @Kubraabay ya ne güzel söylemişsiniz, maşallah Rabbım hayırlı uzun ömürler versin size ve evlatlarınıza♥️🌿
badi_sabaa3 @Kubraabay ya ne güzel söylemişsiniz, maşallah Rabbım hayırlı uzun ömürler versin size ve evlatlarınıza♥️🌿
badi_sabaa3 @Minikmucizemmm26 bende hiç bilmiyorum yaşayıp göreceğiz, sezaryen neden oluyor özel değilse 🌿
Minikmucizemmm26 badi_sabaa3 benim 3 düşük 2 tane de erken doğumdan kaybım var o yüzden doktorumla ortak kararımız riske atmamak için sezaryen oluyorum bir de tansiyon var tabi ben de
Prensess33 badi_sabaa3 ilk dogumumda hoc bilmedigim için pek bı korku stres yoktu doğuma bile gülerek girmiştim evde suyum gelmişti sancı yoktu o yüzden yüzüm gülüyordu açılma olması için suni sancı verildi falan derken doğum oldu ikincide artık biliyorum tecrübe edindim dedim ama nafile her doğum bir değil ikincide de sancım geldi evde çeker öyle giderim bı kaç saat durdum dayanılmaz oldu artık gittiğimde 4 cm açılma vardı suni vermediler kendi sancım geldi öyle doğum yaptım ama ikinci doğumum ilkine göre çok zor geçti çünkü kızımin doğum pozisyonu zorladı bacaklar sol tarafta duruyordu ebeler biraz zorladı düz pozisyona aldılar dogurana kadar ve 3600 doğdu dikislerim de çok oldu 🥴 böyle soyluyorum sakın kendine korku stres yaratma çünkü her doğum bir değil kolay doğum yapan o kadar çok kişi varki çevremde Rabbim herkese kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻 şuan 32+4 haftalık hamileyim bakalım bunun doğumu nasıl olacak ve iki kızımdan sonra erkek bebeğe hamileyim biraz da bunun heyecanı var duygularımi hepsini bir yaşıyor gibiyim🥰 bana göre zaman çabuk geçiyor ya🥲 gün içinde evde cocuklwrla uğraşıyorum falan yemek uyku bı bakmışım akşam olmuş haftaya kontrolüm var ilk nst ye girecem çevremdekiler soruyor ne kadar kaldı falan söylediğimde herkeste diyor senin hamilleigin çabuk geçti diye
A_4 Bende çok korkuyordum hatta inanır mısınız doğum esnasında felan öleceğimi düşünüp korkuyordum kafam da bir sürü şeyler kuruyordum bugün tam 5 gün oldu doğuralı normal doğum yaptım evet çok kolay diyemem tabiki herkesin süreci çok farklı ben çıt kırıldım bi insandım normal de acı eşiğim çok düşüktür ben bile kendim için dedim ne kadar güçlüymüşüm diye olabildiğince sakin kalın süreç hızlıca ilerliyor zaten kafası çıkar çıkmaz da her şey bitiyor tüm ağrılar bıçak gibi kesilip gidiyo sanki
Balbebek012 badi_sabaa3 ilk doğum mu? İlk doğumda sancını evde çekebildipin kadar çek suyun gelirse ihmal etme doktora git ama nişan gelirse veya sancın başlarsa evde sancını çek yürü egzersiz yap duş al sancılarını çek 5 dk ya bir düşünce hastahaneye git eğer hastahane uzaksa 10 dk ya düşünce git beni dinlersen doğum başlasın diye şimdilerde bir şey yapma 37 den sonra yap ki erken doğum riski olmasın
badi_sabaa3 @A_4 ne güzel yazmışsınız Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin gözünüz aydınn ♥️♥️🥲😍 çok teşekkür ederim
badi_sabaa3 @Prensess33 yaa çok teşekkür ederim 🌿😍 bana da diyorlar ne çabuk geçmiş 8 ayın diye bende bana sorun diyorum 5 ay kusma mide bulantısı halsizlik yaşadım tansiyonum çok düşüktü 6.aydan sonra kendime gelmeye başladım çok şükür bir sıkıntımız yok inşallah böyle de devam ederiz günler azaldıkça ister istemez karışıyor duygular 😭
Prensess33 badi_sabaa3 evet öyle ya en önemlisi stres korku yapmamak pozitif düşünelim bebeisimiz kucagimizda olacak mis kokulu ohhh o günleri sabırsızlıkla bekliyorum 😍🥰🥹