Hanfak Bugün doktorum göbekten Progestan iğnemi bıraktırdı fitili de azaltarak bırakacağız dedi. Tüp bebekle gebe kalanlar ilaçlarınızı ne zaman bıraktırdılar
Hande_tn Hanfak ben 12 . Haftama giriyorum hala iki tane progestan iğne ve üç tane fitil kullanıyorum estrofem i de 8.yada 9. Haftada kesti doktor
Hanfak Hande_tn benimde kan cıvıtıcıları kanamam olunca kesti şükür şuan bir sıkıntı yok. Artık fitili de bırakıp cinsel hayatıma biraz olsun dönmek istiyorum
Merveaa29 12 haftaya kadar progestan iğne duphaston hap kan sulandırıcı iğne kullandım 16 haftaya kadar progestan fitil kullandım ve 12 haftadan snra kan sulandırıcı iğne yerine ecoprin 150 oda 36. Haftaya kadar
Ozlemerikci543450 Hanfak şuan 16 haftalardayım şükür bi sorun olmadı kan demir ve multivatamin kullanıyorum ama Progestan vs almıyorum
h_h_momss Haftada iğneleri ve estrofemi bıraktık ama 27. Haftadayım progestan fitil hala devam ediyor günde bir tane,bence doğuma kadar bıraktırmıcak bunu, yine de kişiye ve doktora göre değişir bu durumlar