Melis1825 Merhaba serklajlı anneler, serklajınız kaçıncı haftada alındı? Alınma anında süreç nasıldı? Alındıktan ne kadar sonra doğum gerçekleşti? Bilgisi olan varsa bilgi verirse çok sevinirim🌸
Guzelanne56 Melis1825 Ben serklajlıydım ama ilk doğum sezaryen olduğu için doğum esnasında aldılar, 37 haftada doğdum dikişlerim iyiydi hala gelişim geriliğinden doğum yaptım ben
Busbusxle Melis1825 36.haftada alındı 39+2 de normal doğum yaptım. Alınırken zor olmuyor spekulum biraz can sıkıyor sadece onun dışında alındığını hissetmedim
Melis1825 Busbusxle Allah sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin 🌸 alınırken rahim ağzı uzunluğunuz kaçtı acaba? Sonrasında herhangi bir kanama ya da lekelenmeniz oldu mu?
SerapBaser Busbusxle merhaba serklaj alindiktan sonra nelere dikkat ettiniz 39 a kadar beklemesi icin benimde 37 de alinacak biraz daha buyusun istiyorum ne tavsiye edersiniz
ilaydasokman Busbusxle ben de Serklajlıyım daha 18. Haftamdayım inşallah sizin gibi 38-39’ları görürüm 🙏🏼
Busbusxle SerapBaser yani alındıktan sonra ben pek dikkat etmedim aslında artık yatmaktan çok sıkılmıştım çıkabildiğim kadar çıkmaya çalıştım dışarı zaten dışarda çok duramıyordum onun haricinde ev işi falan yapmadım evde uzanmaya devam ettim yani özellikle yaptığım bişey yoktu kendi 39 da gelmek istedi 😄
SerapBaser Benimde henuz almadi doktor beklemeyi tercih ettiler. 38+3te alinicak ben normaldede cok yatmadim kolay ev isleri ve kisa yuruyusler yapiyordum her hamilelik farkli artik bakalim alimdiktan sonra ne zmaan gelirse😇 hepimizin evlatlarıni saglikla almayi nasip etsin rabbim😇
SerapBaser fb9706 ben ani kanamayla gitmistim ama yogun degildi kanamam biraz açıklik gordü. 16. Haftada yani cok buyuk risk yoktur diye tahmin ediyorum cunku ilk gebeligimde hic boyle bi sey gerekmedi.