Selim_Alparslan Annekuzusu06666 kuzum benimkine rahim ağzını tamamen kapatmış demisti 11. Haftada . O yüzden mi ki
Annekuzusu06666 Selim_Alparslan evet olabilir tabi benimki de tamamen kapatmamışta yarım dedi o yüzden kanama ağrı yaşıyosun dedi
Yavuzzynpmhra Annekuzusu06666 @Selim_Alparslan Benim dr um 3.sezeryanın olucak ve önceki ikizdi. Çok yukarda olamaz bebek bu sefer erkwn doğum olur dedi
Yavuzzynpmhra Annekuzusu06666 benimde zaten sezeryan olucak ama üçüncü olduğu için o kasılmalar oluyormuş işte aşağıda oluyormuş bebek kasıkta o yüzden hissediliyormuş öyle söyledi
Selim_Alparslan Annekuzusu06666 benimde kasiklarimda hareket ediyor 🤣 dün baktık zıplıyor zıplayınca da kasiklarim da karınca geliyormuş gibi oluyor 🤣
Selim_Alparslan Annekuzusu06666 evet kuzum benimde kafasi rahim agzindaydi ultrason da tabi dönüyor hareket ediyor surekli
Annekuzusu06666 Selim_Alparslan evet kuzum oda doğru benimde en çok ağrılarım sabah oluyo seninde öylemi
Selim_Alparslan Annekuzusu06666 benimde kuşumm. Valla şuan dayak yemiş gibi uyandım. Böbreklerim sıkışıyor nefes nefese uyandım kilo da var 83 kilo olmuşum oda rahatsız ediyor bence.🥹