Csrbbkym Ben daha tartılmadım yarın sabah aç karnına tartılmayı düşünüyorum acaba kaç kilo alınıyor bu haftada hiç kusmadım o yüzden kilo vermedim aldım mı onuda bilmiyorum
Semy1991 Csrbbkym hiç almamak gerek ilk 3_4 ay hatta kilo fazla ise verilmesi de gerekiyor.ben ilk dogumdan kalan kilolarimi verdim 4 aydır
Gizem1504 Csrbbkym 15 haftalığım 55.75 ile hamile kaldkm 57 küsürüm doktor normal dedi çünkü zayıf hamile kaldım
ddefnos Csrbbkym 14.haftaya giricem bu hafta almaya başladım 600 gram falan almışım ekstra annemlere geldim bayramında etkisi var tabi 😅şimdiye kadar almamistim
Melisalp Csrbbkym oğlumda 6 ayda hiç kilo almadım da vermedim de canım bu ikinci hamileliğim 13. Haftadayım kusmadan dolayı 3 kg gitmiş
Bellosima 63 ile gebe kaldım -2 kilo verdim ilk aylar. Haftamdayim 63 e geri döndüm şimdi bundan sonra kilo alım süreci başlayacak sanırım 😄
beyzanuruzumcu8087 Csrbbkym bende hiç almadım hatta 2 kilo vermişim ama bu aralar aşırı iştahlıyim bundan sonra alabilirim bence diye düşünüyorum elimde olmadan gece uyaniyorum çünkü o derece