Malatya44 Gkhnm97 seninki gibi olmuyor benimki cnm. Diger düşükte hamile kalmadan önce de yapmıştım hep böyle silik gibi çıkıyor. Yok cnm bu testleri çarşamba ve perşembe yapmıştım. İki üç gün önce.
Gkhnm97 Malatya44 canm ovulasyon testini her gun yapman lazim yoksa kacirirsin belkide tam olgunlaga gelmiyodur yumurtan ondan olabilir tam koyulasmiyo demistinya
Gkhnm97 [url=https://hizliresim.com/lqQDnQ][img]https://i.hizliresim.com/lqQDnQ.jpg[/img][/url] bak canm 2 gun boyle oldu bnm
silacetin88 Malatya44 canım sen daha yeni düşük yapmamış mıydın düşükten sonra en a 1 adet beklemelisin yumurtlama düzensiz olur bu süreçte
Gkhnm97 Malatya44 canm bn daha hamile kalamadim aralik ayinda denedim ovulasyonu tam degerlendiremedik bnm eşimde sehir disina cikmisti artk kafaya takmamaya calsyrm hic bi daha yapmadim
Gkhnm97 Malatya44 aynen canm koskoyu degil acaba yumurtlamayla ilgili probleminmi var tam olgunlasamiyorsa ondanmi koyu cikmiyor doktora falan gidersen sor bklm canm
Malatya44 Gkhnm97 inşallah olur canım. Ne kadarlık evlisin. Öyle olsa hiç hamile kalamazdım cnm degil mi.
Gkhnm97 Malatya44 bir buck yillik evliyim 7 aydr deniyoruz olmadi canm sen hamile kalmistin heralde demi canm dusuk olmustu yanlis hatirlamiyorsam
Deletedmom344 Malatya44 Kuzum çoğu kadının kopkoyu olmuyormuş yorumlarda görmüştüm. Hatta birgebeningünlüğü böyle durumlarda biraz bile koyulaşsa mutlaka değerlendirin diyordu.
Malatya44 Gkhnm97 canım ben temmuzda erken dogum yaptım ve bebegim kuvezde dayanamayıp vefat etti. Geçen ayda hamile kaldım ögrenmemle düşüğüm bir oldu. Hayırlısıyla inşallah yine kalmak istiyorum. Sen ovulasyon testlerini kaç aydır kullanıyorsun cnm.
Malatya44 Deletedmom344 aynen bazılarınki böyle oluyor demek ki. Geçen ay bir düşüğüm oldu ondan da böyleydi testim. Artk hayırlısı olsun cnm.
Gkhnm97 Malatya44 gecmis olsun canm cok zor olmus senin icin bn bi aralik ayinda denedim canm ovulasyon sonra denemedim tutmayinca daha dogrusu biz o ay degerlendiremedik moralim bozuluyor kafama takiyrm diye yapmaktan vazgectim canm
Deletedmom344 Gkhnm97 Kızzz sen nasıl dayanıyorsun 😂 Ben kürtajdan sonra bile ara sıra yapıyordum canım sıkıldıkça 😂
Deletedmom429 Deletedmom344 bende zor tutuyorumnkendimi bi ay dha nsl geccek bakalim ilişkiyi rahat rahat yapmyi ozledim esimde diyor bi ay snra yandin artik dan dun giriscem diyo gerile gerile 😂😂🙊
Deletedmom344 Deletedmom429 Kız bence bebek yapacağımız ay ovülasyon deneyelim işi şansa bırakmayalım🤨