Bussbety Sudee01 nane yağı bana o kadar iyi geldi ki ablama her gün dua ettim kesinlikle tavsiye ederim kaliteli bir marka alın . Benim ki arifoğlu
Kumsal28 Sudee01 bende kaç gün öyleydim burdan biri bana önerdi Limon kolonyasiyla peceteyi iyice ıslatıp ağrıyan yere koydum sonra bi bas örtüsüyle bağladım bi süre rahatlattı beni gerçekten deneyin bence
bebesever Ya bende 15. Haftamdayım 1 haftadır bir an bile baş ağrım geçmedi. Yardım lütfen :( bide sürekli kafamın başka yerine vuruyor seninde öyle mi?
Sudee01 bebesever aynen bende de öyleyim canım geçmiyor 13+5 haftalığım acayip ağrıyor geçmiyor her gün bu şekil
beyzanurslgn 16+1 deyim şu an, denemediğim şey kalmadı. 3-4 haftadır devam ediyor maalesef kendi geçmeyince geçmiyor
Sudee01 beyzanurslgn çok geçmiş olsun canım geçmiyor maalesef nane yağı demiş annelerimiz ama denedinizmi?
edacnr96 Benimde o haftalarda çok başım ağrımıştı, doktorum öncelikle tansiyon takibi yapmamı istedi. Ama şükür tansiyonum hep normaldi. Onun dışında şiddetli ağrırsa parol içebilirsin demişti. Ben de bir ya da iki kez aşırı ağrıyınca içmiştim.
Sudee01 edacnr96 tansiyonuma bakıyorum canım bazen çok düşük bazen normal parol icecektim ama alerjim olduğu için icemedim yinede çok teşekkür ederim ❤️
Girlmama Sudee01 ben hamileligimd eo sekilde yapiyordum parol yutamadigim icin umarim iyi gelir cok kotu bir sey cunku o agri
Sudee01 Girlmama parola alerjim olmasa içecemde canim işte alerjim var demekki çoğu kişide oluyor bu durum 🥹 vikis varmış Allah’tan evde 😂
Sudee01 Kumsal28 ay canım cok kötü bir ağrı ya gerçekten peki geçti mi yaptıktan sonra yeniden tekrarladı mi ağrısı çok teşekkür ederim canım onu da denicem inşallah şifayı buluruz ❤️ sabah başlıyor gece yatana kadar resmen ağrısı
Kumsal28 Sudee01 bi sure fayda etti etkisi geçince yaptım sürekli çok iyi geldi insallah sanada faydası olur 🌸
Kumsal28 Sudee01 basımı yastıktan kaldıramıyordum bende sürekli basım bağlıydı yatıyordum Çok şükür geçti şimdilik 💕