mucizemgelsin61 Çok gazlı bir bebek zaten 3 gün önce falan acile gitmiştik lavman yapmışlardı o günden beri yapmıyor öncesindede öyleydi ne yapıcam ben ya nolur bi akıl verin niye yapmıyor sizler yaşadınızmı bu durumu. Bu durum huzursuzlukta veriyor ona sanırım
keyfimin-kahyasi-misin mucizemgelsin61 masaj yapın sürekli ve hakiki zeytinyağı icirin bir çay kaşığindan az eksik
Tatlisanne42 mucizemgelsin61 mama kullanıyorsanız ondan da olabilir sürekli karnına masaj yapın yapmayınca çok kötü olur zeytin yağı içrin eğer mama kullanıyorsanız mamayı ictikten snra bir çay kaşığı kdr su verin manada kabizlik yapabiliyor bazen anne sütü alıyorsa eğer ondada bağırsak ultrason u çektirin derim zeytin yağıyla kualk çöpüne döküp popsunu uyarabilirsiniz pekmez var bide pekmez le hemn yapıyorlar ama çok zorda kalmadikta lavman yaptırmayın çünkü bebbegin bağırsakları yavaşlar ben kendimden biliyorum oğlum a sürekli yaptım durdum ilk olunca bilemiyor insan ikincide tecrübeli oluyorsun pekmez i siringaya doldurun popsuna sıkın hemn anında 5 dk içinde yapacaktır ama zorda kalmadıkça yapmayın mama içiyorsa zeytinyağı katabilirsiniz çok az birşey çok küçük olunca sürekli bacak hareketleri yaptırın çok zor rabbim kolaylık versin
asenat-63 mucizemgelsin61 valla bacım 25 günlüğüz saat şuan saat 4-39 ve inanırmısın akşam 9′da uyandı sürekli ağlıyor uyumuyor bi gazını çıkarıyorum bı emziriyorum bı mama veriyorum bı masaj yapıyorum uyumuyor ve sürekli ağlıyor kabizdandeyil çok şükür ona rağmen susmuyor Allah yardımcın olsun
Eyluleyluleylul mucizemgelsin61 yorumları okudum rekor hala benim kızımda 13 gün yapmadığı oldu. Kaç kere doktora gittik gazı vardı ama sütü sindiriyor bebek maşallah atılacak bişey pek bırakmıyor diyordu doktorumuz. Bir kaç kez kaka olduğunu ama yapamadığını farkedince gliserinli karsuk fitil kullandık bunu çok tavsiye etmezler ama zararlı bir içerik de ddğil. Zeytinyağı kulak çöpü ile popoyu uyarmak işe yarıyor ama öyle pıt yaptım çıkardım değil. Zeytinyağı içirin diyolar da ben faydasını görmesim vallahi. Bir de sadece anne sütü alıyordu gayette. Ek gıdadan sonra kabızlık azaldı artık büyüdükçe de geçti gitti
mucizemgelsin61 Tatlisanne42 Aminn canım zor valla yaa mama vermiyorum aslında sadece anne sütü poposuna sürdük zeytinyağı ama içine girmedik yüzeysel sürdük girmek gerekirmiydi?
keyfimin-kahyasi-misin mucizemgelsin61 Bazı süreçlerde Oluyor ya malesef 🥲sizin yeidginizden falan geciyo Allah kolaylık versin
Tatlisanne42 mucizemgelsin61 hım kaç gün yapmıyor eğer 2 gün yapamıyorsa çok normal ama 1 hafta yapamıyorsa bı bağırsaklarında bakılması lazımzeytin yağı sıkabilirsiniz pekmez de ikiside yaptırıyor ama çok zorda kalmadıkça pek önermiyorum
mucizemgelsin61 keyfimin-kahyasi-misin eveet ya şu süreci atlatsaydık iyidi dün gece hiç uyumadık sabahladık.. bakalım bu gecemiz nasıl olcak😒
Mucizee80 mucizemgelsin61 evet öyle çünkü oğlumda bende çok yaşadım hatta 10 gün olmadan müdahale etmiyorlar şuan oğlum 3.5 yaşında günlük çıkıyor
Semaakls Benim bebeğimde öyleydi bir kaç kez acile gittik falan ama sonra doktor sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal rahatsız olmuyorsa önemli değil demişti şuan 5 aylık hala 4 5 günde bir yapıyor bir sorun olmadı bu zamana
Mavi3475 mucizemgelsin61 7 güne kadar yapmasa bişey olmaz normal bu durum lavman yaptırmayın bekleyin benim bebeğim 4 gün yapmayıp 5nci gün yaptığını bilirim bu kabızlık sayılmaz canım korkutma kendini makat yoluyla bişeyler yapmaya çalışmayın
mucizemgelsin61 Mavi3475 Aynen öyle çok haklısın valla lavman yaptırdık falan ne bilim biraz zeytinyağı sürdük bilemedikki ilk deneyim dün gece yaptı ama çok şükür bizimde aynı 5.gününde yaptı neyseki
Mavi3475 mucizemgelsin61 dedim sana herkesi dinlemeyin herkes sana bişey söyler bebek daha o günü gününü tutmaz uyku düzeni olsun tuvaleti olsun hergün aynı olmaz bi bakarsan günde 3 defa yapar bi bakarsın 3 4 gün yapmaz lavmana alışırsa hep ona ihtiyaç duyacak ve makat çatlağı olur
Tatlisanne42 mucizemgelsin61 gözün aydın canım ozmn sen yapmazsa bir haftayı bekle çok huzursuz olur hiç uyumaz ozmn götür acile ama sürekli bacak egzersizleri yap o kolaylaştıracaktır geçmiş olsun tekrardan
mucizemgelsin61 Mavi3475 aynen lavman için iyi demiyorlar zaten gidiyorsun acile lavman yapıp yolluyorlar sinir oluyorum