Sila41_ Sendenbanakalan çizgiler aynı kpyulukta yada sonradan beliren daha koyu olmalı pik olması için
CokCahilsinKeskeOlsen Sendenbanakalan şu anda bir yumurtlama yok, ya aynı koyulukta ya da 2. sonucun çizgisi daha koyu olması lazım Pik olması için
lnbahar Sendenbanakalan canım ikisi aynı koyulukta olduğunda yumurtlama demektir o gün başlasan daha iyi bence ama sen bilirsin yine de
Sendenbanakalan Burcu_drn sanki bana da öyle geldi tşk ederim yarin degerlendirmeye başlarım ovulasyonda yarin yaparım
Sendenbanakalan Sila41_ şuan daha koyu oldu benim icin ilk 10dkkası gecerli yarin degerlenrdirmye başlarım o halde 🌸
Sendenbanakalan CokCahilsinKeskeOlsen akıntım üzerine test yaptım belki bi ihtimal deyip yarin den itibaren degerlendireyim o halde
Sendenbanakalan lnbahar balım 🌸 akıntım üzerine belki bugündür deyip yaptım regliden sonra yine yapmıştım tek cizgi idi bugün yine cift cizgiyi gördüm şükür belki yarin duruma göre paylaşır degerlndrmeye alırım yorumalrınız bnm icin önemli tecrübe demektir 🌸
Sendenbanakalan etkafa bugün yine test yaptım paylaştım catlamış dediler bnde anlamdımki sizde bakarmısnız görürsünüz yorumunuz benim için önemli