012908- tsmutter acılmayı hissedemeyiz ama benimki ara ara şiddetli makat agrim vardi ve oturamiyordum o sanci vurunca makata yarim saatte bir geliyordu
tsmutter 012908- 10 dakikada bir de oluyor yarım saatte bir de o sancılar, bel ağrım hiç geçmiyor zaten adet olmuş gibiyim 😕
staRmama tsmutter hayır canım zaten doğum sancısını ayırt edeceksin merak etme belden girer ve düzenli şekilde olur en oturabiliyorsun ne uzanabiliyorsun çok farklı bir şey
Kmsleyll tsmutter Sıklık durumu nedir yani yalancı sancılar düzensiz olru doğum sancıları öyle değil ve git gide artar
keyfimin-kahyasi-misin tsmutter Sancıyi şu şekil ayırt edersin düzenli geliyosa eğer onun dışında zor
Serap09 tsmutter ara ara gelip gidiyordu benim gece sanki belime birsey girdi popoma vurdu ağrı ve kusmaya başladım sabahına doğuma gittim
Kmsleyll tsmutter Birde söyle evet yalancı sancılarımda bıcak gibi aşşağı doğru saplanmalar cok olur ama doğum esnasında öyle değil daha cok kasık ağrısı olurdu zaten o ağrılardan duramazsınız arttıkça
staRmama tsmutter belki doğumun yakın oldugunun işareti olabilir kuşum sen hazırlıklı ol o zaman bir nst çektir ve sancın başladığı an hastaneye git sakın evde çek diyenleri dinleme benim oğlumun doğumunda hemen gitmesem kaybedebilirdim kalp atışları düştüğü için acil sezaryene alındım.
rosatue tsmutter Ben sancı çekememiş, vajinal doğumu 40 hafta başlamamış biri olarak yazayım. Yazdıklarınızı ben de yaşadım, onlar doğum sancısı değil rahmin genişleme sancısı veya yer çekiminin vurdurduğu sancılar.
SuEr_Tu1512 tsmutter Belki de vücudun doğum hazırlanıyordur. Sen yine de takip et, fazlalaşırsa acile gidersin bi