minussset inanın hatırlamıyorum ayarını iki sene oldu alalı ve şu an sağım makinesi ile annemlerde. Hamileliğim ilerlesin gidip alacağım inşallah 🥰 bakımlarını yapayım 😇
Amiiiiin, o evreye geçiş o kadar hızlı oluyor ki 🥹 anlamıyor insan zaman gecmeyecek zannederken 🥹🥹🥹 sağlıcakla geçsin günleriniz inşallah sizin de 🤲🏻
Osman gonulal izledik hep 😇 bizim en büyük desteğimiz onun videolariydi, aşırı tavsiye ediyorum. Losyon yağ arası farkı, hangisi ne zaman sürülmeli, diş cikarma rehberi, uyku rehberi çok çok faydasını gördük 🥰
Ben de popüler markaları tercih ettim genel olarak 🥹 iki çocuk doktoru takip ediyorum, çocuklarına ne kullanıyorlarsa onları aldım daha doğrusu. Doktoranneninblogu ve doktorannenintavsiyeleri. Ama daha çok bloglu olandan destek aldım 🥰 ek gıda serüveni olsun, alışveriş olsun… Bir kez bile Zühre ana onermediler mesela. Ravla da ravla ki en sonunda zaten bir sürü olay oldu diye biliyorum. Gözüm kapalı verdim çocuğuma dedikleri şeyleri 😇
İlaç dozu ayarlamayı Osman beyden öğrendim 💁🏻♀️ isterseniz onları da izleyip kendinize bir yol çizebilirsiniz