Melos006a Guliz yahu insanlar neye nasıl karışacağını şaşırmış durumda. Eşimin ismi can daha doğrusu Umutcan ama herkes can ismini kullanır eşimde cinli falan değil 😂 can ismiyle ilgili söyleyebileceğim tek şey canlar çok yakışıklı olur:)
monica50 bizim oralarda osur osur ipe diz derler tam öyle bir saçmalıkmış ilk defa duydum sakınca olayını ahahahahah neymiş arapça kökeni öyleymiş böyleymiş arap olan düşünsün bunu
Guliz monica50 😂😂😂😂 harika bir yorum eşimin annesi biraz dindar da aklımı karıştırdı hiç de inanmam böyle şeylere normalde hamilelikten mi anlamdım😂😂😂
monica50 Guliz ben anlam kısmının da tamamen niyetle alakalı olduğunu düşünüyorum siz ne düşünerek koyuyorsanız o ismin anlamı odur onu çağrıştırır
Victorias Guliz daha saçma nasıl bit soru açılır diyorum ve gerçekten daha da saçması geliyor HAHAHAHAHAHAJJAJAJA
Baharlina Guliz duyduğum en saçma açıklama. Bunlara inanmayın artık Allah a inanıyorsan Allah ne ins ne cin O’nun izni olmadan hiçbirşey yapamaz. Allah tan başka güç mü var inançla alakalı bir durum… melekler korur bebişini merak etme sadece inan. Milyonlarca can isimli çocuk var bişey mi olmuş ki….
Aydn Baharlina çocukların başına birşey gelmesede çocuğun anne baba uzerindeki haklarından biri ona güzel bir isim koymak ve can cinlerin isimlerinden olduğu için çocuğun hakkına girilmiş olur.keyfiniz bilir tabi
Aydn monica50 evet bizzat sorulmuş.dini kaynaklar var.malum çoğumuz muslumanizya.hocalar anlatıyor bizde biliyoruz bu sayede.isterseniz koyun cocuğunuza kime ne ama kadın sormuş.bildigimizi söyledik.herkesin kendi kararı.ister şeytan koyar ister cin ister melek
Cosmica Can çok da güzel isim böyle bakmamak lazım ya. Can isminde oğlu olan arkadaşım da var, kendi adı Can olan da. Hiçbir şikayetlerini duymadım bugüne dek 😅
Guliz Cosmica evet benim de tanıdıklarım var zaten içimi rahatlatmak için açmıştım konuyuda çok da inanmıyodum burdakilere de bir sorayım dedim😀