Mkrrm Solmaz Yenianne92 bende öyle karnim falan cok şiş bence adet olamadigimiz icin siskinlikten dolayi o kadar cok cikiyo tartida
Yenianne92 Mkrrm insallah oyledir bende de asiri bi sislik oluyor yuruyus yapmaya calisiyorum hava soguk ve yagmurlu ne olur kis biraz yumusak gecse
Tospik Mkrrm ben de 34 haftalığım 12 kilo aldım canim ilk 5 ay 5 kilo aldım sonrasinda diğer kilolari aldim biraz hizli gidiyorsun dikkat et saglikla gelsin inşallah minişin 😘😍
Nur_Husuf Mkrrm ben 7 haftamda 5 kilo slmisim ama 1 haftiya kadar oyle kaldim simdi 26 +5 gunluyum 24 haftamda 12 kilo almisdim simdi durumlar nasil bilmiyorm
SenemKrgl Mkrrm merhabalar bende 17+5 im ☺️ 3,5 kilo aldım ☺️ Ama şöyle birşey var 6 haftalık iken ile 9 haftalık arasında 1,5 kilo almıştım en hızlı kilo alışım o olmuştu. Suan yavaş bir şekilde alıyorum bende 😇
Ezgisu Mkrrm düzenli mi yemiyorsun az ve sık ye canım . Dogum için sıkıntı olur allah korusun . Doktoruna söylemelisin
denizannee Mkrrm 12 hafta bitiyor yarın 4 kilo aldım 🤪 bünyeyle alakalı tamamen bulantım istifram olmadı hiç hep yedim birde sigara kullanıyordum bırakınca hepten yemeğe verdim kendimi 🤭🤭
Aslhan Mkrrm hamur işi yemeseniz iyi olur yada tadımlık çünkü son aylarda cok kilo alınıyormuş cuma gunu 5bucuk aylik olacağım inşallah 4 kilo aldm herseyden yiyorum ama dikkat de etmeye çalışıyorum ilerleyen vakitler rahat geçer inşallah