2cocuk2kopek Csrbbkym benek ihtiyacını giderecek birley olabilir birde arkaşınıza ithafen bişey alabilirsiniz çiçek almayın ama her hastane kabul etmiyor
babyiscoming_ Csrbbkym fanusta yapay çiçekler var yenidoğan bebekler için teraryum deniyor mavi yada pembe cinsiyete göre bunlar hem solmuyor hem kullanır uzun süre, sizden hatıra olarak yanına bir kutu çikolata olabilir. Ve komposto kaynatıp götürebilirsin bana doğumumda birisi getirmişti çok makbule geçmişti çokta dua etmiştim
Senamstf Ben bütün arkadaşlarıma güzel bir kuruyemiş kutusu yaptırdım süt yapsın diye. İncir , çiğ badem , kuru kayısı , hurma o tarz şeyler koydurdum hepsi de çok memnun olmuşlar. Hala anlatıp dururlar gelip gidip yedik diye 🥰
caglasb Csrbbkym odaya koymuyorlar ama odanın kapisina koyuyorlar genelde bizim burda. Bisey de olmuyor yani alan eden vs kaybolma durumu yok.Veya bebekli yapay ciceklerden de olabilir
Aniiiskosu Minnakpopus ayy keşke sen bana da gelsen ya doğurunca 🤭🥰♥️ Arkadaşların şanslı insanlarmış ♥️
Minnakpopus Aniiiskosu Neredesin canım belki yakınızdır 🫣🫣 inşallah sende iyi insanlara denk gelirsin 😍 şahsen ben hep yapan ama karşılık göremeyen tarafım 🥴
Buyuksaat Csrbbkym çiçek yerine kuru meyve, kuruyemiş veya sağlıklı atıştırmalık tarzı hem annenin hem misafirlerin yiyebileceği şeyler en iyisi ve hatta en en iyisi sıcak yemek. Hastanede yediğim içtiğim yemekleri unutamıyorum. Oysa tavuk çorbası, haşlama et, limonlu kek falan getirmişlerdi ama tatları damağımda
Sedakrt Csrbbkym gelemeyen arkadaşlarım terraryum ve çiçek göndermişlerdi. Baklava tatlı türü içecek getiren olmuştu. Bazılarıda takı takmaya geldiler 🥰
Aniiiskosu Minnakpopus İstanbul Pendik 🤭 Valla benim de öyle genel de iyi olan arkadaşlarım da uzakta maalesef 🥲 İnşallah senin de bundan sonra iyilerle karşılaştırsın Allah ❤️🤲🏻🥰
Ozgekiz Csrbbkym herkes orkide getirmişti bana 🥰 gorumcelerim kaktüs almışlardı aşırı severim 🥰🥰🥰 sevdiğim yiyeceklerden alıp gelen oldu çiçeğin yanında. Bir de rebul buket kolonyasini çok severim, ondan getiren oldu😊 25 ay oldu dogum yapalı ve son kutu rebulu bu bayram açtım 😄
Serap09 Csrbbkym arkadaşım bana hoşaf patik ve zeytinyağı getirmişti eve çıkıncada bebise güzel bir takım almışlar sonra yemek yapıp getirmiş birlikte yedik