Csrbbkym Arkadaşım doğum yapacak, hastane ziyareti yapacağım Allah nasip ederse giderken ne götürmeliyim evine bebek hayırlama kırkı çıkınca gideceğim o zaman takım alırım dedim ama hastaneye eli boş gitmek istemem
mrp2023 Csrbbkym hastanede genelde altın takanlar oluyor onun dışında evine ziyarete gitmeyecek olanlar hediye kıyafet getiriyor başka hediye görmedim hiç
Efendininannesi Csrbbkym tatlı olur meyve suyu yada meyve olur lokum da olabilir bize genelde bunları getirirler
Bebegim3444 Csrbbkym Ben gittiğim zaman Trendyol üzerinden isimli çikolata kutusu sipariş vermiştim gayette uygundu onu götürmüştüm
Minnakpopus Csrbbkym ben genelde öyle arkadaşlarıma hastaneye mutlaka hoşaf yapıp götürüyorum güzelcede kavanozu süslüyorum şifa niyetine hem süt olsun hem gazı rahat çıksın diye ☺️
Csrbbkym Minnakpopus aslında çok mantıkll ama o zaman fırsatım olur mu bilmiyorum bende hamileyim kokulara karşı suan hassasiyetim var
Aniiiskosu Minnakpopus ayy keşke sen bana da gelsen ya doğurunca 🤭🥰♥️ Arkadaşların şanslı insanlarmış ♥️
caglasb Çiçek götürülür yakın arkadaşsa yaninda meyve suyu evde yaptigin bi tatli kurabiye vs olur . Veya da sadece meyvesuyu bisküvi kek türü yiyecek alüp götürürüz biz ama en guzeli kendi yaptığın kurabiye veya kek olur ufak bi çiçek olur . Ben olsaydim cicek götürürdüm bi de yanina kek yapardım imkana göre
cakethesel Csrbbkym Bence çiçek alman yeterli.Zaten hastaneye ziyarete gidiyorsan yakın bi arkadaşındıe evinede gidersin.O zaman bebeğine altın,para,kıyafet falan götürebilirsin.
Daisyy000 Csrbbkym Hastaneye gelen arkadaşlarım genelde baklava- çikolata gibi ikramlık tatlı biseyler almışlardı
Sevgikaya1525 Csrbbkym kuzenime ve Bi arkadaşıma gittim hastaneye meyve suyu ve tatlı götürdüm eve hediyesini
Girlmama Csrbbkym tatli alma vence o kadib yiyemicek dogumdan sonra bir anlami olmuyor diger gelen gidenelrin yemesinin kiyafet al bebege ya da kahve meyve suyu falan goturebilirsin inun ihtiyacina yaricak seyler ya da hosaf suyu kaynar yapip termista goturebilirsin hem sutunu de arttirir
caglasb Csrbbkym odaya koymuyorlar ama odanın kapisina koyuyorlar genelde bizim burda. Bisey de olmuyor yani alan eden vs kaybolma durumu yok.Veya bebekli yapay ciceklerden de olabilir