Mucizeannesi2806 Gulsah7171 bende resmen ilk aylarda aserdim hatta bir gece uyuyamadım o kadar canım hamburger istedi ertesi gün yedim bence bu kadar kendini sıkıp abartılacak bişey yok canım
Mellek Gulsah7171 benim canım bi kere burger cekti iki menü yedim canım can bu yani çekiyor arada bi şey olmaz bence
Meripella Valla geçen hafta gittim iki kişilik yedim bugün de pizza yedim bir orta boy. Bu kadar takılma yediğimiz şeyler kadar yemediğimiz kokladığımız şeyler bile çok zararlı bi hamburger yüzünden niye takılıyosun ki böyle düşüncelere ye gitsin kız bebeğinin bi yerinde bişey çıkar (babanne atasözü) 😂😂
Mimnak Gulsah7171 canın çekiyorsa bir kere yesen ne olacak ama bn zehirlendgmden beridir yemiyorum onları O zmnlar hamile değildim ama onu hamileyken yaşasam napardım bilmiyorum 🤮🤮 bn canm istedigi zaman fırından güzel bir burger ekmegi alıyorum tost makinemde iki kocaman köfte yapıyodum ızgara gibi patatesim kaşarm domatesim ohh en sonda hepsini ekmeğin içine koyup tosta tekrar basıyorum ne benzerr dışardakiler off canmda çekti anlatrken herkes okumasn valla 🙈
CnsyeniHamile Gulsah7171 Kendin evde yap bence çok daha güzel oluyor içinde ne olduğunu bilirsen içinde rahat rahat 2 hafta da bir bile yersin 😊 Ben normalde de dışarıda değil de evde yapılanı daha çok beğeniyorum çok farklı güzel tarifler var benimde canım çekti bak bu hafta yaparım bende 😍
Gulsah7171 Sizler İyiki varsınız 😀😀😀 bugün ilk işim gidip burgere koca bir menüyü mideye göndermek olacak 😀😀 eşime okuttum bak herkes yiyor sen almak istemiyorsun o yüzden zararlı deyip duruyorsun dedim saçmalama niye almak istemeyim gidip yiyelim hadi dedi 😀😀😀sizler süpersiniz ❤️
HeraBilge Gulsah7171 evde yapmayı deneyin kesinlikle çok daha lezzetli biz denedik şahane yaptı eşim 😂 Yok uğraşmayiz diyorsanız ve İstanbuldaysaniz Virgiana Angus diye bir yer orda burger menü yiyin bir daha asla burger king tarzı yerlere gitmezsiniz.
Bskrt Gulsah7171 ben ayda 4-5 kere yiyordum Emziriyorm yine yedm canm çekince Kendimize eziyet etmeye gerek yok zehir değil sonuçta :)
Diamonds Gulsah7171 ben yedim valla hiç bir şeyden kaçınmadım normal daha önce ne yediysem aynı devam ettim.