Ebdd Gulsah7171 Oooo ben gebeligimin ilk beş ayi inanilmaz yedim tek yedigim sey oydu cünku bulantidan hastanede yatiyodum yedigimi cikariyodum ama hamburger yiyince biraz daha iyiydim.5 aydan sonrada nerden baksan haftada bi kez yedim.
baliko Gulsah7171 benimde canım çok çekmişti ilk zamanlar evde kendim yapmıştım yapabilirsen kendin yap daha sağlıklı ne istiyorsan koyarsın. geçen yine çekti dayanamadım gittim yedim ve midem kaldırmadı çok ağır geldi hepsini çıkardım keşke evde yapsaymışım dedim.
Gmz-e Gulsah7171 37 inci haftamdayım ne zaman canım isterse yedim bayadır yemiyorum hep aklımda ilk fırsatta yicem 😄
Ozy Gulsah7171 bugün öglen yedim hafta birkez yerim tabikide asiri sagli birsey degil ama yenmez diye birseyde yok olsa doktorlar söyler canin ne cekiyorsa ye bence
baliko Gulsah7171 kuzum evde de yapabilirsin çok güzel oluyor. bebişin de canı çekiyordur. dışardakiler nasıl yapılıyor bilmiyoruz ama evdeki öyle değil. cipsini fırında yapıyorum ben daha da sağlıklı oluyor
tazecikanneee Gulsah7171 her canım istediğinde yedim valla 🤭 iki haftada bir mutlaka yedim resmen aseriyordum sankiiim🤭
istkizannesi Gulsah7171 valla bende canım isteyince yiyorum. Hiiç kasamam öyle. Hamilelik çekilmez bi hal alır. Balığımı da yiyorum hamburgerimi de
Umutyorgun Gulsah7171 ben 3 kez yedim 9 ayda 😋 napim canm cok cekti.o kadar seyden ksiiyoruz bi iki kezden de bisi olmaz sonucta sigara degil alkol degil..nefs iste kim basa cikmis ki biz cikalim.
Gulsah7171 Umutyorgun doğru valla sigara kullanmam alkol kullanmam ama burgerde çalışan bi akrabam olur olmaz konuşunca eşim asla yedirmem dedi bende korkar oldum manyak gibiyim 😀
Nrplt Gulsah7171 canım bugün benim de gözümün önünden hep hamburger geçti neredeyse ağlamak üzereyim 😂 eşim malzemeleri aldı evde yaptım yedim bence endişen varsa kendin yap ye tertemiz 😍
bsrm Gulsah7171 ohooo kac kere yedm gecen haftada yedm hatta dogum yapmadan bi kere yiyim aklimda kalmasn dedm :))
Tugba2626 doktorum canın ne istiyorsa onu ye dedi 😂 Dışarda canım istediğinde yiyorum . Bu ara evde hamburger yapmaya başladım gayet güzel oluyor 🤤
Umutyorgun Gulsah7171 benmkide derdi yedrmem etmemm diye.her avm ye gittigimde geliken al diyo canm cekti 😂 ama mesela venm canm pizza cekiyo bi yandan da icinde ki sucugu dusununce midem bulaniyo..bi sefer yedim hamileligimin baslarinda yazdi agir geldi sanirim tiksndm sucuktan.
Deletedmom541 Gulsah7171 ben haftada 3/4 kere fast food yiyorum ve bebegim gayet saglikli, kim demis zararli
Orianna95 Gulsah7171 cnm ev yapımı burger yapan yerler oluyor temiz bi yer araştır sonra iyi pişmiş yersin hand made hamburgere alışınca inan canın bir daha burger fln istemiyor ben hatta bugün yedim Ama canın istiyorsa burger söyle bir defadan birşey olmaz