54Nevra54 gerçekten psikolojini tamamen rahatlatıp stressiz bir hayat yaşaman lazım bizim de hiçbir sorun olmamasına rağmen stresten kaynaklı çocuk olmadı en son tüp bebek yaptırdım çocuğum oldu ve kafam artık rahat olduğu için çocuğumun bir yaşında öğrendim ki yine hamileyim
Doktorumla görüştüğüm zaman ise doktorum şunu söyledi çocuk istediğiniz zaman dedi anne rahmi ısındığından kaynaklı psikolojik olarak ısındığından kaynaklı giren sperm dedi orada ölüyor ondan dolayı gerçekleşmiyor dedi gebelik ama dedi kafanız rahat olduğu zaman hiçbir şekilde çocuk düşüncesiyle ilişki yaşanmadığı zaman bilinçaltı da dahil rahim soğuk olduğu için spermi çok kolay kabul Edip bir damla dahil olsa gebelik oluşabiliyor yani benim de yaşadığım oymuş yani büyük ihtimal şu an senin de yaşadığın o tamamen stressiz bir hayat sürdürmen lazım ki şöyle bir örnek vereyim ben tüp bebeğe başlayacağım ayla zaten kafam çok rahattı nasıl olsa tüp bebek yapacağım şöyle böyle derken öğrendim ki o hamileyim ama kimyasal yaşamıştım o zaman da gerçekten kafamda hiçbir şekilde çocuk düşüncesi yoktu
Bir şey sormak istiyordum siz tüm testlerinizi yapmışsınız eşinize yaptı mı acaba sperm testini verdi mi