bebegimolacak Ayssa202 kuzum yaşadığım yerde yaptırmadım istanbula gitmiştim orda yaptırdım bayramda 3 gün.. sen nerde yaptırdın
lnbahar Ayssa202 7 gün varken öğrendim canım profilimde Ovülasyon testim ve gebelik testim var girip bakabilirsin baya silik çıkmıştı gebelik testi
Ayssa202 bebegimolacak ama bu kadın tam 2000 kişiye falan vesile olmuş. Reglken soğan suyu içtiriyor. 2. Günü gidiyorsun 3 gün ard arda yapıyor. Regl bitince soğan suyu içmiyorsun. Ağır kaldırmak süpürge yapmak falan yasak
Cicekbahcesi12 Ayssa202 evet canim catlamadan sonra gordum profilimde ovulasyon koyulasti aklim karisti diye post var ordan bakabilirsin resmini paylasmistim koyulasmanin
Ossa lnbahar Merhaba canım sanırım sen ovülasyonla gebelik öğrenmişsin benim profile bakabilir misin? Test yapmaya korkuyorum. Son attığım fotoğrafa yazabilirsen sana detaylı anlatayım bana umut oldun bilgi almak isterim.
DuruDefne_mommy Ayssa202 hamile olma ihtimalin olabilir canım bende bu şekilde öğrendim profilime girip bakabilirsin 27.gün pik görmüştüm adetime 1 gün vardı adet günü tekrar yaptım kopkoyuydu ve hamileyim 🌸