Ask45 Yazmelegi_ bi soğanı 4 e böldüm 1.5 bardak suda 5 dk kaynattım ılıyınca içtim bi 6-7 gün içerim yumurtlamaya yakın bırakırım
Yazmelegi_ etkafa diğer ay için de ümidim yok ama bakalım 🥺 bu sefer test felan yapıp kendimi strese sokmam
etkafa Napıyırsunz kızlar nasılsınız benim hiçbir şey yapasım yok. Adetim bitti . Btisin günaşırı başalyacm diyordum ama hiç hevesim yok nedense. Bir isteksizlik geldi bana iki aydır olmuyor sanki bunayda olmayacak gibi. Bazen bırak gitsin diyorum. Ne zaman olursa olsun kafasına geçtim birden. Hatta regl uygulamalarını bile sildim 😒 yumurtlama gösterenleri. Neden böyle oldu bilmiyorum 🤷♀️ reglim biteli iki gün oldu ben hala başlamadım havalardan mi neden analamdım gitti ya . 🙄🙄🙄sizde durumlar ne ?? @Ask45 @Yazmelegi_ @Bglmmrn @Tutar13 @Kivircik01
Kivircik01 etkafa bazen olur öyle , vazgeçme ama akışına da bırakmayı bil kuzucum. Ben olacağına inanıyorum bak bende 3 yıldır bekliyorum hiç evladım yok ama vazgeçmedimm
Ask45 etkafa adetim bitsin diye bekliyorum kuzum gerçi bitti gibi dün leke gibi sildikçe arada geliyor pzar yada pzartesi başlarım ben heycanlıyım ama sanki hiç tutmayacakmış gibi ama elimizden geleni yapıyoruz tabikide
Yazmelegi_ etkafa regl sonrası bende de isteksizlik oluyor regl bitince napcam die düşünüyorum kara kara 🥹
Bglmmrn etkafa valla canım al benden de okadar brnım de aylardır olmayınca saldım artık hiç biley yapasım gelmiyor 😶
etkafa Kivircik01 haklısın canım 🌸💖Allah sana hayırlısıyla en kısa zamanda bir bebiş nasip etsin inaşşlh 🌸rabbim isteyen dileyen herkesin kucagını boş bırakmasın 🩷💟