Lolitax Ay regl olmayayım bu ay 2. Ayım ceket atılsa hamile kalırım diye düşünüyordum ben geçen ay hayal kırıklığı yaşadım 😂😂😂😂
1202 Lolitax 🤣🤣waka gibi sen bensin bende oyleyim hemen hamile kalirim alsinda 2ci demememiz bu wimdilik bi wey yok
Lolitax Kasımda genel kontrole gittim gebelik öncesi bi muayene amaçlı ultrason ve alttan muayene yaptılar sorun yok dediler şubat ayında tamam dedim artık hazırım 2 aydır folicus kullanıyorum bu ay lütfen hamile olmuş olayımmmm aminnnnn 🙏🏼😂
Lolitax Akıntım var ama regl önceside akıntım olurdu kabızlık yaşadım regl önceside yaşardım şuan normale döndüm yani hep regl belirtileri 😂
Safinaz35 1202 benim de adetten önce akıntım olurdu . 3 gün oldu adet olmadım hala ama ağırısını çekiyorım . Her wc girdiğimde geldi diyorum ama yok
Lolitax Yarın akşama kadar olmazsak test yapalım 😂 ay ben randevumu bile aldım cumaya Ahahhaha 😂 regl olursam iptal ederim flkfkfkfk
Safinaz35 Lolitax 3 nisan da kan verdim 0.2 çıktı 7 sinde idrar yaptım negatif. Olmaz diye vermedim .