Cotanakk Ask45 hadi bakalım birlikte adet gecikmesini bekleyeceğiz o zaman ☺️ benim kasıklarım ağrıyor hala ve göğüslerim bir tuhaf
bebegimolacak Ask45 kuzum sen naptın aklımdasım negatifti ya pozitife döndü mü? Ben de bi umut bekliyırum
Ask45 bebegimolacak canım lekeden başka bişey gelmedi hiç ovülasyonum bugün daha koyu ve yaptıgım 3 testte ikisinde cıktı her testin algılaması farklı o yüzden doğruluklarını bilemiyorum canım yarın sabah ilk idrar yapıcma
Ask45 @etkafa Cotanakk Ben ilk idrar damlatınca gördüm 2 dkkada 2 ve 3 te özellikle ama size çekebilmem için 30 dk bekledim kızlar artık varmı Allah kerim
Tuugceee Ask45 ben gördüm çok silik bir şekilde erken gebelik alsaydın daha koyu olurdu ama 2 gün daha bekle kan ver değerin yükselmiş olur o zamana
Cotanakk Ask45 ben gördüm canım hepsi de yanlış olamaz bence sen de awox vardı sanki erken gebelik onu yapmadın mı?
Ask45 Cotanakk sabah yaptım cok silik gördüm sanki emin değilim normalde bu zamana kadar 10 tane yapmışımdır hiç görmedim ama sabahkinde gördüm gibi bilemedim son bi tane kaldı ondan sabah ilk idrarla yapayıö diyorum
Ask45 Tuugceee inş öyledir kuzumm sen benimle aynı olan değilmisin 3 gün önce leken gelmişti hani senin 🥰
Ask45 Tuugceee amin kuzumm sende öyle 🥰 peki leken oldugu gün test yaptın mı hiç kuzum ne erken gebelik
Tuugceee Ask45 yok canım yapmadım ben hasta olacağım diye düşündüm regl günü erken gebelik yaptım sadece
Ask45 Cotanakk inş canım artımed kaset testten şov yapmasını bekledim ama onda bile sanki cıkmadı gibi 😂 diğerlerinde pembeleşti cizgiler durdukça